Σπαθοβούνι
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ! Όταν φωτογραφίζω για εμένα, είναι πάντα ασπρόμαυρες! Ο καθηγητής μου έλεγε στην σχολή: Όταν φωτογραφίζουμε έναν άνθρωπο έγχρωμα τον φωτογραφίζουμε για τα ρούχα του. Όταν φωτογραφίζουμε έναν άνθρωπο ασπρόμαυρα τον φωτογραφίζουμε για την ψυχή του!Γιάννη εξαιρετικές οι φωτό και το ασπρόμαυρο άλλη ποιότητα! Επαγγελματικές!!
Μπράβο!![]()
Πολλά πολλά ευχαριστώ Σοφία!!Υπεροχες φωτογραφίες , ωραια παρουσίαση!
Πολλα μπραβο Γιάννη!!!![]()
Χαρά μου φίλε! Να είμαστε καλά να περνάμε έτσι όμορφα! Πάντα όρθιοι!Γιάννη αφωνος...
ευχαριστω πολυ φίλε
Χαρά μου φίλε! Να είμαστε καλά να περνάμε έτσι όμορφα! Πάντα όρθιοι!
Σε αυτό είμαι αρχάριος! Θα χρειαστεί υπομονή! Θα είναι έτοιμο προχθές... ⏱που σαι εχεις και ενα βινδεο
με την ησυχία σου βεβαια...αλλά ειπαμε χτες
![]()
Εγώ και ο Αγγελόπουλος χαχαχαχα. Να είσαι καλά φίλε μου!Είσαι καλλιτέχνης λεμεεεεε
Ακομα καλυτερα, Γιαννης Αρβανιτης ο διευθυντης φωτογραφιας του Αγγελοπουλου....Εγώ και ο Αγγελόπουλος χαχαχαχα. Να είσαι καλά φίλε μου!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Σωστός!!!Ακομα καλυτερα, Γιαννης Αρβανιτης ο διευθυντης φωτογραφιας του Αγγελοπουλου....
Επικεντρώνει την ματιά σου καλύτερα χωρίς την "φασαρία" του χρώματος.Πανεμορφες φωτο.
Νομιζω πως οντως το ασπρομαυρο τονιζει παραδοξως ,περισσοτερο τις λεπτομερειες
Είστε φοβεροί και σας αγαπάμε ..!! Μιχάλη είσαι αδερφός και να είμαστε καλά να βρισκόμαστε και να ταξιδεύουμε για πολλά χρόνια ακόμα..Έχουμε ήδη φθάσει 28 χρόνια φιλίας και προχωράμε...Καλή αντάμωση στην επόμενη ..!!Δημητρη ολα τελεια νασαι καλα να συνταξιδευουμε για αρκετα χρονια ακομα Bike
Για τη παρεα τη να πεις τα καλυτερα για οσους προλαβα να γνωρισω παλιους και νεους
Να ευχαριστησω τα νεα παιδια που μας εκαναν τι τιμη να μας κανουν παρεα αγορια και κοριτσια που ομορφαινουν τη παρεα ( η παρουσια σας μας εριξε το μεσο ορο ηλικιας!!!!) εγω μικρυνα 10 χρονια
ΥΓ Ακου αγρινιωτες νιντζαιοι χαχαχαχαχαγεια σου ρε βασω νασαι καλα πολυ γελιο και απο προχθες εισαι επιτιμο μελος στη https://www.facebook.com/Λεσχη-Μοτοσυκλετας-Αγρινιου-714384081946198/?ref=bookmarks
ΘΑ εκφρασω δημοσια ενα παραπονο ο κυριος με το παρατσουκλι esel με παρενοχλουσε στην εκδρομη με ζηλευει μαλλον δεν εξηγειαι αλλιως ακου βαζω φιλε για τα μαλλια Θα παρακαλουσα να παρθουν μετρα γιατι θα εχουμε ιστοριες
Γιάννη η επιλογή της Αρεόπολης δεν ήταν τυχαία...!!To βράδυ πλησίαζε...![]()
Τα φώτα άναψαν...![]()
Και βγήκαμε μια βολτίτσα στην αναπάντεχα όμορφη βραδυνή Αερόπολη για εμένα...![]()
![]()
And the story goes on..