Σπαθοβούνι
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαρήκαμε που σας γνώρισαμε.Ανθρωποι σαν εσάς ο ομορφαινουν την παρέα μας..Εις το επανειδειν..Να προσθέσουμε και τις δικές μας ευχαριστίες στους οργανωτές κι όσους έριξαν την ιδέα για τη βόλτα στη λακωνική Μάνη. Όμορφα μέρη που με καλή παρέα γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά...
Νότης- Λίτσα :):)
Γεια σου Νότη ..... Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα.Να προσθέσουμε και τις δικές μας ευχαριστίες στους οργανωτές κι όσους έριξαν την ιδέα για τη βόλτα στη λακωνική Μάνη. Όμορφα μέρη που με καλή παρέα γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά...
Νότης- Λίτσα :):)
Τι έγινε?
Δεν βρίσκεις τη τσιμουχα του ωμέγα στις βαλίτσες σού?
Να εισαι καλά Νίκο..!! Σε περιμένουμε στην επόμενη βολτιτσα..!!Και γω με τη σειρά μου πέρασα ένα πολύ όμορφο Σάββατο έστω και ..μισό.Χαρηκα που γνώρισα από κοντά αρκετά παιδιά από δω αλλά πιο πολύ με εντυπωσίασε η εγκαρδιότητα όλων σας μόλις έφτασα,λες και γνωριζόμασταν από καιρό! Μην το αφήσετε ποτέ αυτό το χάρισμα της παρέας σας!
Να είσαι καλά ρε Σοφούλα..Είμαι χαρούμενος που είδα παληους και έκανα νέους φίλους και αξιόλογους ανθρώπους όπως εσύ και ολα τα αλλα παιδιά..Το ζητούμενο είναι στις δύσκολες αυτές εποχές να βρίσκουμε διεξόδους και να περνάμε όμορφα ..Δεν έχει σημασία ποιος διεκπεραιωνει κάτι ..Ιστορία γράφουν οι παρέες και οι όμορφες παρεες αποτελούνται από ωραίους ανθρώπους..Σας ευχαριστώ όλους και όπως είπες πάμε για την επομενη στα..μέρη σου. !!Πρώτη φορά σε εκδρομη της μοτοπαρεας αλλά όχι η τελευταία!
Πραγματικά τρομερή εμπειρία! Χαρομαι που εκανα νέους φίλους κ συνάντησα παλιούς.
Ευχαριστω πολυ ολους σας για τη βοήθεια, τη στήριξη και τις συμβουλές σας!
Ευχομαι σύντομα να συναντηθουμε ξανα!
Δημητρη συγχαρητήρια για τη διοργάνωση! Ολα υπεροχα!
Άρχισε να ετοιμάζεις την επόμενη!
Να είσαι καλά ρε Σοφούλα..Είμαι χαρούμενος που είδα παληους και έκανα νέους φίλους και αξιόλογους ανθρώπους όπως εσύ και ολα τα αλλα παιδιά..Το ζητούμενο είναι στις δύσκολες αυτές εποχές να βρίσκουμε διεξόδους και να περνάμε όμορφα ..Δεν έχει σημασία ποιος διεκπεραιωνει κάτι ..Ιστορία γράφουν οι παρέες και οι όμορφες παρεες αποτελούνται από ωραίους ανθρώπους..Σας ευχαριστώ όλους και όπως είπες πάμε για την επομενη στα..μέρη σου. !!