elis_gs
member
- Περιοχή
- Tirana - Albania
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1200 GSA LC
- Όνομα
- Elis
- Περιοχή
- Tirana - Albania
Μια χαρα ειναι το ΜΕΚΑΝΑΚΙ ρε παιδια (μην μας ακουσει η bmw και δεν μας το φτιάξει) 

Το άσχημο ειναι οτι σε διάφορες μεριές βλεπω κοσμο να "χτυπιεται" για συμφέροντα εταιριών λες και δεν ανήκουμε ολοι στην κατηγορία "χρήστες Μοτοσυκλετιστες".
Τι να την κάνω την οποια προέλευση τις καταςκευης αν με βρει το κακό;
Γελασα δεν θα πω ψέμματα.Πετυχημενο!!Ε, όπως και να το κάνεις, αλλιώς πέφτεις με BMW, αλλιώς με SIMSON........
Αν το διαβάζω σωστα μάλλον ξαναπεθύμησες τα BMW ? ;)Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...ένεκα που τα έχω εγκαταλείψει 11 χρόνια τώρα τα Βεμβέ :p και δεν ξέρω τι παίζει, πέρα από αυτά που διαβάζω,
είδα αυτό το ρημάδι και λέω μπας και ξαναπέσω στη βαριά τη λελούδο, απ' όσο θυμάμαι απ' αυτά που είχα, ήταν εύκολα στο σέρβις. Λέω μπας και...
νταξ τα χιλιόμετρα είναι σίγουρα γυρισμένα εκτός και αν το είχε ναυτικός :D ή γιατρός που έκανε καθημερινά Μαρούσι-Χολαργό όταν δεν είχε κρύο
και δεν έβρεχε...λέω να το δω αύριο μόλις σχολάσω, για το σέρβις δεν φοβάμαι, μη χαλάσει τίποτα περίεργο επάνω και πουλήσω κανα νεφρί για να το
φτιάξω φοβάμαι, τι λέτε ρε προπελάτα αγόρια, να ξαναγυρίσω στην προπέλα ή...
https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/11823814/#null
(της γενέκας της αρέγει...)
Αν σε ενδιέφερε κάτι σε ADV 2006 έχω το δικό μου που πουλάω...!!!Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...ένεκα που τα έχω εγκαταλείψει 11 χρόνια τώρα τα Βεμβέ :p και δεν ξέρω τι παίζει, πέρα από αυτά που διαβάζω,
είδα αυτό το ρημάδι και λέω μπας και ξαναπέσω στη βαριά τη λελούδο, απ' όσο θυμάμαι απ' αυτά που είχα, ήταν εύκολα στο σέρβις. Λέω μπας και...
νταξ τα χιλιόμετρα είναι σίγουρα γυρισμένα εκτός και αν το είχε ναυτικός :D ή γιατρός που έκανε καθημερινά Μαρούσι-Χολαργό όταν δεν είχε κρύο
και δεν έβρεχε...λέω να το δω αύριο μόλις σχολάσω, για το σέρβις δεν φοβάμαι, μη χαλάσει τίποτα περίεργο επάνω και πουλήσω κανα νεφρί για να το
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...ένεκα που τα έχω εγκαταλείψει 11 χρόνια τώρα τα Βεμβέ :p και δεν ξέρω τι παίζει, πέρα από αυτά που διαβάζω,
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...ένεκα που τα έχω εγκαταλείψει 11 χρόνια τώρα τα Βεμβέ :p και δεν ξέρω τι παίζει, πέρα από αυτά που διαβάζω,
είδα αυτό το ρημάδι και λέω μπας και ξαναπέσω στη βαριά τη λελούδο, ...

Δεν πουλάει σε γιαμαχακηδες
Θα πρέπει δημοσίως να γράψεις 20 φόρες "Αποτάσσομαι την Γιαμαπα" και μετά θα δούμε αν σε κάνουμε δεκτό στους κύκλους της μασονία εεε της μπεμβεδοσυνης![]()

Πωπω τι διαβάζουν τα ωραία τα ματάκια μου....
Γαμάτη τσοπεριά το Πενφέ, λέμε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
View attachment 1973

Πωπω τι διαβάζουν τα ωραία τα ματάκια μου....
Πάνω που ήθελα να πάρω Πενφέ....
View attachment 1973
Και το RT?
View attachment 1974

Και Κινέζικη μαλιστα.......Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και μερικών λίτρων γιοματάρι ΑΑ μπερκέτι, λέω να παραμείνω στην πάπια μέχρι νεοτέρας...έχει ο θεός...
Και Κινέζικη μαλιστα.......