User C
well know member
Γιατί πόσες μέρες χρειάζεσαι για να φορέσεις τα αδιάβροχα;Aμα βρέχει δεν έχει νόημα να πάμε μονοήμερη...
Γιατί πόσες μέρες χρειάζεσαι για να φορέσεις τα αδιάβροχα;Aμα βρέχει δεν έχει νόημα να πάμε μονοήμερη...
Περί ορέξεως και γούστου δεν μπορω να πω τίποτα.Movοήμερη με βροχή προσωπικά δεν την ευχαριστιέμαι.
Με τακούνια είμαι κι εγώ. Για τον γιο δεν μπορω να σου πω. Εσυ ξέρεις καλύτερα.Σαφως δεν θα λιωσουμε, απλα σκεφτομουν να παρω και τον υιο μαζι και απο θεμα ξενερωματος αλλα και ασφαλειας το ανεφερα...
Λαστιχα εχω καλα αλλα τακουνατα, αδιαβροχα γ*******στερα....
Ισως τελικα την κανω σολο....
Βλεπουμε...
Στάθη θα έρθεις από Αθηνα ή θα σε βρούμε με τον @Sapiokaravo στην Αμφίκλεια;Παρών διπλός.Επισκεψη ενας
Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάχιμηισχύει κανονικά και από εμένα, χθες αγόρασα και αδιάβροχο και είμαι ετοιμοπόλεμη !!! χαχαχαχ
Οκ. Εκτός. Βγάζω και τον Vfr?Δείτε... Εγώ είμαι εκτός...![]()
Καιρός – Μαρουσάκης: Γιατί ο Νοέμβριος είναι επικίνδυνος και φονικός μήνας – Τριήμερο κακοκαιρίας από το Σάββατο
Κακοκαιρία προβλέπεται το Σάββατο 5/11, την Κυριακή 6/11 και τη Δευτέρα 7/11 με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες, τους ισχυρούς ανέμους και τα πλημμυρικά φαινόμενα σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Η κακοκαιρία θα αφορά τα νησιά του Ιονίου, τα παραθαλάσσια τμήματα της δυτικής...www.newsbeast.gr