SHOOTER045
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
- Μοτοσυκλέτα
- GLX 90
- Όνομα
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- Περιοχή
- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Υπάρχει και ΚΤΜ 200 με κινητήρα DT
Υπάρχει και ΚΤΜ 200 με κινητήρα DT
Σάββα και πάλι το παπί πιστεύω δεν έχει ανταγωνισμό στο οικονομικό!!Ούτε στο οικονομικό αν συγκρίνουμε ίδιους κυβισμούς, 125-150.
Ψάξτε το και θα δείτε.

Ελατήρια γιατί ?Σάββα και πάλι το παπί πιστεύω δεν έχει ανταγωνισμό στο οικονομικό!!
Για ένα μικρό διάστημα που είχα ένα στο μαγαζί, λάστιχα metzeler 55 ευρώ (στο agility 120)
Ελατήρια πιρουνιου 9 ευρώ (στο agility 25)

Λαδάκι, μπουζί, βενζινούλα και καμιά αλυσιδούλα Σάββα μου.Α πα πα πα πα .....![]()
Και μια ερώτηση γιατί έχω χάσει επαφή στους Αθηναίους.
Πόσο καίει σήμερα ένας ψεκαστός πάπιος 125άρης και τι τεπόζιτο έχει ?
Γυρω στα 2,8 καίει το δικό μου και είναι καρμπ. Τα ψεκαστά μισό λίτρο κάτωΚαι μια ερώτηση γιατί έχω χάσει επαφή στους Αθηναίους.
Πόσο καίει σήμερα ένας ψεκαστός πάπιος 125άρης και τι τεπόζιτο έχει ?
Εννοείται ότι κ εμένα με έχει βολέψει περισσότερο από παπί με την ποδιά και τον κουβά του, αλλά αν είχα την επιλογή τώρα που τα έχω δοκιμάσει και τα δύο (είναι αυτό που λένε αν δεν δοκιμάσειςΕλατήρια γιατί ?
Λάστιχα συμφωνώ είναι ακριβότερα στο σκούτερ αλλά στα 90 περίπου για τα PCX.
Τέλος πάντων και οικονομικότερο νάναι την ευκολία του σκούτερ και την άνεσή του προσωπικά δεν την αλλάζω για ελάχιστες οικονομικές διαφορές υπέρ του πάπιου. Πάπιους είχα νεαρός τώρα ούτε να τους βλέπω δεν θέλω. Οπότε είμαι προκατειλημμένος το παραδέχομαι.![]()
![]()
![]()
)Συμφωνώ Νότη, ότι γουστάρει ο καθένας φίλε.Λαδάκι, μπουζί, βενζινούλα και καμιά αλυσιδούλα Σάββα μου.
Ούτε ιμάντες, ούτε αντίβαρα, ούτε τίποτα.
Από το 1987 δεν έχω αλλάξει συνήθειες.
Ο καθείς όπως πορεύεται φίλε.
Στα ιδια ακριβώς και το cbf 125(13 λιτρα) καίει λιγότερο με τέρμα γκάζι παρά χαλαρά μέσα στην πολη....PCX 125.
Γκάζι φουλ και συνέχεια με 90-100 με τελική 110, 2,1-2,2 στα 100 και 8 λίτρα τεπόζιτο.
Δεν χρησιμοποιώ το start - stop καθόλου.

Αυτό (PCX 125) είτε πόλη είτε έξω είτε μονοκάβαλο είτε δικάβαλο πάλι τα ίδια φίλε μου. Δεν μιλώ βέβαια για διαδρομές από το σπίτι στο περίπτερο.Στα ιδια ακριβώς και το cbf 125(13 λιτρα) καίει λιγότερο με τέρμα γκάζι παρά χαλαρά μέσα στην πολη....

Εδώ ξεχνώ εγώ με 8 λίτρα, σκέφτομαι τα 13 !ενας απο τους λόγους που το πηρα, μου την σπάει αφάνταστα να βαζω βενζίνη,
υπομονη και χρόνο
Ναι...επειδη η χαρά του βολτάκια είναι να κάνει 400-500 χλμ με 80χλμ την ώρα σε σέλα σιδερώστρα χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει για βενζίνη!Νομίζω οτι το πραγματικό δυνατό χαρτί σε μηχανές 125 (CBF125, CBR125 κλπ) είναι η αυτονομία τους. Καίνε σαν παπιά (κυριολεκτικά) αλλά έχουν +10L ντεπόζιτο. Η χαρά του βολτάκια.

Σε πειράζω. Μην κοιτάς που τα γράφω έτσι και φαίνομαι κακός μαλάκας. Απο κοντά είμαι πολύ γλυκούλης!Απλά την γνώμη μου είπα