User V
Μαθουσάλας member
Ένα δάκρυ κύλησε.... :D
Ένα δάκρυ κύλησε.... :D
Τελείως διαφορετικά πράγματα Δημήτρη.Κατανοητό.
Με βάζεις σε σκέψη κι εμένα με τις πειραγμένες φωτό..![]()

Ε ναι ,το πολύ το κυρελεησον το βαριέται κι ο παπαςΗ συχνή έκθεση κουράζει...
Σε ευχαριστώ πάντως![]()
Κατανοητό.
Με βάζεις σε σκέψη κι εμένα με τις πειραγμένες φωτό..![]()
Τελείως διαφορετικά πράγματα Δημήτρη.
Η δική σου εικαστική παρέμβαση έχει ολοκληρωτική αποδοχή, σε αντίθεση με τα κείμενα μου που συχνά πυκνά αντιμετωπιζονται με ειρωνεια...
Καλά να είμαστε φίλε![]()
Πείτε μου τώρα ρε λεβέντες ότι είχατε τέτοια θάλασσα δίπλα σας και....... ΔΕΝ βουτήξατε, να τραβήξω τις κοτσίδες μου και να τις κάνω κόμπο!!!!!!!
![]()
:D
Ε ναι ,το πολύ το κυρελεησον το βαριέται κι ο παπας

Δεν νομίζω βρε Νότη πως κάποιος από δω μέσα ειρωνεύεται..Τελείως διαφορετικά πράγματα Δημήτρη.
Η δική σου εικαστική παρέμβαση έχει ολοκληρωτική αποδοχή, σε αντίθεση με τα κείμενα μου που συχνά πυκνά αντιμετωπιζονται με ειρωνεια...

Πρέπει να ήταν από τις ωραιότερες βόλτες ...........Η κλειδαριά είναι ο χρόνος.

Τι έγινε ρε Κώστα;Ρε σεις...δεν γινονται αυτα.
Πείτε μου τώρα ρε λεβέντες ότι είχατε τέτοια θάλασσα δίπλα σας και....... ΔΕΝ βουτήξατε, να τραβήξω τις κοτσίδες μου και να τις κάνω κόμπο!!!!!!...:D

Υ.Γ φατε και κατι ολο νηστικοι?
Μπραβο παιδες ωραια βολτα![]()
Τι έγινε ρε Κώστα;
Σας έστειλαν delivery το 2ο κοντοσούβλι;;

Νοτη για να ειμαι ειλικρινης διαβαζοντας βιαστικα τα γραφομενα σου θα προσθετα ενα ειρωνικου τυπου σχολιο , as usually ...... ξαναδιαβαζοντας το ομως βλεπω μια περιγραφικη καταθεση ψυχης ...... δεν εχω την ικανοτητα βεβαια να εμβαθυνω περισσοτερο και να το αναλυσω αλλα εξεπλαγην απροσμενα . Ευγε αν ειναι πρωτοτυπα δικο σου.
![]()

View attachment 19026
..... μωρε , θα το βρω αυτο το παιδακι που σου κλεβει τα κουβαδακια απο την παραλια ...... καθε φορα ως επι τουτου ....... και θα του βγαλω τ΄αυτια.
Μηπως να ψαξω και σε κανενα διπλανο φορουμ ?.........!
View attachment 19025
View attachment 19024
View attachment 19020
View attachment 19021

Τελείως διαφορετικά πράγματα Δημήτρη.
fgh