- Περιοχή
- Αμαλιάδα
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1200GS ADV 2006
- Όνομα
- Dimitris Amaliada
- Περιοχή
- ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Για δωσε ονοματα γιατι δεν εχω ακομα μηνυματα απο τα φιλαρακια μου εκει..!!Και από οτι έμαθα θα έρθουν και απο Καλαμάτα φίλοι
Για δωσε ονοματα γιατι δεν εχω ακομα μηνυματα απο τα φιλαρακια μου εκει..!!Και από οτι έμαθα θα έρθουν και απο Καλαμάτα φίλοι
Για δωσε ονοματα γιατι δεν εχω ακομα μηνυματα απο τα φιλαρακια μου εκει..!!
Είπαν ότι θα χωριστούν γιατί έχουν να πάνε και κάπου αλλού. ...
Μιλησα εγω με τα ..καλοπαιδα απο Καλαματα..Θα ειναι μαζι μας.....δυστυχως...!!!Είπαν ότι θα χωριστούν γιατί έχουν να πάνε και κάπου αλλού. ...
Θα κάνουμε δύο τρία γκρουπ είμαστε αρκετές μοτοσικλέτες...
Για πάρε τηλέφωνο να σου πει !!
Εμεις θα τα φάμε θα πάρω και κολατσιό ...
Γενοκτονία...Για καλό και για κακό επειδή σας βλέπω....αγριεμενους πάρτε και κάνα τάπερ κοντά γιατί στα σουβλάκια προβλέπεται..επιδρομή...!!!![]()
Για καλό και για κακό επειδή σας βλέπω....αγριεμενους πάρτε και κάνα τάπερ κοντά γιατί στα σουβλάκια προβλέπεται..επιδρομή...!!!![]()
Καλαμάτα θα ξέρω Τετάρτη άτομα...Όσο για τους δικούς σου κανόνισε τότε εσύ ...για μάσα..Υποθέτω θα ..τσιμπήσουν...κάτι τις...!!!Την Καλαμάτα την έβαλες μέσα ?
Σάββατο θα ξέρω και για 3 μότο απο Άστρος οπότε κάνε κουμάντα !!
Καλαμάτα θα ξέρω Τετάρτη άτομα...Όσο για τους δικούς σου κανόνισε τότε εσύ ...για μάσα..Υποθέτω θα ..τσιμπήσουν...κάτι τις...!!!
Medley 150...!! Με ένα πόνο...……!!!!μ οποιο δεν θα πονεσεις.....
![]()
Ιδανικό θα ήταν το..ποδήλατο αλλά με τα ..βουντού που σου κάνουν σε...φοβάμαι...!!!!!Πρέπει να αποφασίσω, με τι να ερθω...!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk