apache
Μαθουσάλας member
Έλα μην στεναχωριέσαι του χρόνου θα σε πάρω μαζί μου.....Ρε παιδιά μην παίζετε με τον πόνο του καθενός!!!
Αν το ΣΠΑ δεν έκανε δουλειά υπάρχουν και…
View attachment 43345
![]()

Έλα μην στεναχωριέσαι του χρόνου θα σε πάρω μαζί μου.....Ρε παιδιά μην παίζετε με τον πόνο του καθενός!!!
Αν το ΣΠΑ δεν έκανε δουλειά υπάρχουν και…
View attachment 43345
![]()

Δεν με τουμπαρουν οι πενφακηδες όσο και αν θα το θελανε θα επανέλθω δριμύτρελη !!!@Road Runner
Εύη, επειδή σίγουρα παίζει ανορθωτής για το cbf (αμελητέο κόστος και plug 'n play κατάσταση), πρόσεξε μην σε τουμπάρουν οι πενφεδάκηδες.
Just said.

Ξεκουμπωνω το παλιό κουμπώνω το καινούργιο βάζω μπροστά και φεύγω (σαν την ασφαλεια που κάηκε)Δεν με τουμπαρουν οι πενφακηδες όσο και αν θα το θελανε θα επανέλθω δριμύτρελη !!!
Ερώτηση άσχετης για να μαθαίνω... Η plug 'n play κατάσταση τι είναι ;;;

ΑχχχχχχχχχΞεκουμπωνω το παλιό κουμπώνω το καινούργιο βάζω μπροστά και φεύγω (σαν την ασφαλεια που κάηκε)
Περιμενω στην επόμενη να σας δω με βερμούδα και μπότα από κάτωΑχχχχχχχχχ
πόσα ξες πόσα ξες
......... βρε άτιμο!!!
Αφού είχαμε πει… ο γυρισμός όπως βολεύει τον καθένα!Ευκαιρίας δοθείσης να επισημάνω πως έμεινα παρέα στο @dikoukos μέχρι τέλους. Εντάξει ρε σεις πάει σιγά την λαχανίδα έπρεπε να το αφήσετε πίσω; Εκτός και αν φοβόσασταν πως τα μηχανάκια σας είναι έτοιμα να μείνουν και θέλετε να φτάσετε σπίτι. Όχι γιατί έχω πληροφορίες για κάποιον με ιταλικό μηχανάκι ο οποιος σε δηλώσεις του το μηχανάκι του του ‘χει αλλάξει μόνο μία Καμμένη λάμπα αλλά εγώ έμαθα πως ενάμιση χρόνο το είχε στείλει στην Ιταλία για να βρει τι έχει…
Ότι σου έγραψε ο Σοφιανός.Δεν με τουμπαρουν οι πενφακηδες όσο και αν θα το θελανε θα επανέλθω δριμύτρελη !!!
Ερώτηση άσχετης για να μαθαίνω... Η plug 'n play κατάσταση τι είναι ;;;
δικαιολογίες...απλά θέλατε να του δείξετε ότι είστε πιο γρήγοροι και πιο όμορφοι...ΤΟ ΞΕΡΕΙ...σας εχει γραμμένους γιατί έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμοΑφού είχαμε πει… ο γυρισμός όπως βολεύει τον καθένα!
![]()
@Road Runner και όχι μόνο. Αν βάλεις τέτοιο το πιο πιθανό είναι να μην ξαναέχεις πρόβλημα ενώ με το γνήσιο μπορεί να σου ξαναβγάλειΌτι σου έγραψε ο Σοφιανός.
Απλά μην πάρεις από τον Σαρακάκη.
Υπάρχουν καλύτερες και φθηνότερες λύσεις:
http://www.sxelectronics.gr/el/p1.html
Ο πχιο ωραίος άλλος ήταν αλλά καλύτερα να μην το θίξουμε το θέμα αυτό!δικαιολογίες...απλά θέλατε να του δείξετε ότι είστε πιο γρήγοροι και πιο όμορφοι...ΤΟ ΞΕΡΕΙ...σας εχει γραμμένους γιατί έχει πλούσιο εσωτερικό κόσμο
Αφου δεν είμαι εγώ...ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ...Πες τονΟ πχιο ωραίος άλλος ήταν αλλά καλύτερα να μην το θίξουμε το θέμα αυτό!
Δεν θα συμφέρει κανέναν σας!!!
![]()
Ο Γιάννης είναι ωραίο παιδί ρε.Αφου δεν είμαι εγώ...ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ...Πες τον
Μονο μην πεις τον καραφλά από το δίπλα τραπέζι που του έκανες γλυκά ματάκια και του έπιασες την κουβέντα
(σε απογοήτευση της cougar του μαγαζιού που σε είχε φάει με τα μάτια της. Τι εγινε ρε; Παντού σε κυνηγούν αυτές; Στον Ρώσσο η 65 που είχε γενέθλια και σε κέρασε τούρτα με τον όρο να σε ταϊσει. Στον Ωροπό η 55χρονη σερβιτόρα που πήγα τουαλέτα και φοβήθηκα μην ορμήξει σε δαγκωσει. Στον Κοσμά η 60χρονη που από το μπάνιο ήρθε με το μαγιώ να στάζει πάνω σου να σε ρωτήσει τι ώρα είναι)
Αμαννννν!!! Τι διαβάζουν τα πανέμορφα τσακιρικα εκφραστικά ματάκια μου?Αφου δεν είμαι εγώ...ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ...Πες τον
Μονο μην πεις τον καραφλά από το δίπλα τραπέζι που του έκανες γλυκά ματάκια και του έπιασες την κουβέντα
(σε απογοήτευση της cougar του μαγαζιού που σε είχε φάει με τα μάτια της. Τι εγινε ρε; Παντού σε κυνηγούν αυτές; Στον Ρώσσο η 65 που είχε γενέθλια και σε κέρασε τούρτα με τον όρο να σε ταϊσει. Στον Ωροπό η 55χρονη σερβιτόρα που πήγα τουαλέτα και φοβήθηκα μην ορμήξει σε δαγκωσει. Στον Κοσμά η 60χρονη που από το μπάνιο ήρθε με το μαγιώ να στάζει πάνω σου να σε ρωτήσει τι ώρα είναι)
Με ποικιλία τυριών?Nαι .... γιατι εδώ που τα λέμε μια αυστηρή δίαιτα του χρειάζεται ...!![]()
Εσύ που ηστανε δίπλα είδες κάτι από όλα αυτά που περιγράφει ο κύριος (τρομάρα του!);;Αμαννννν!!! Τι διαβάζουν τα πανέμορφα τσακιρικα εκφραστικά ματάκια μου?
Αλήθειες λέει ωρε Γιάννο;;;
Ενταξει ρε...μην ντρεπεσαι που έχεις κατακτήσεις!Εσύ που ηστανε δίπλα είδες κάτι από όλα αυτά που περιγράφει ο κύριος (τρομάρα του!);;
Δεν είδα τπτ!!Εσύ που ηστανε δίπλα είδες κάτι από όλα αυτά που περιγράφει ο κύριος (τρομάρα του!);;
Δεν είδε τίποτα ο Κυριάκος?Δεν είδα τπτ!!
Βέβαια ημανε και πλάτη σ αυτή που λέει ο φίλτατος καταδοτης!!