Το είδα και θα τον τιμωρήσω!!!Καλα του κάνες του αλήτη. Άλλος σε κακολογεί…εσένα το καλύτερο παιδί. Σε είπε κατςικοποδαρο

.... Δεν θέλω σχόλια είμαι αρρωστακι με την περίπτωση της εδώ και 6 μήνες !!!Θα σου ρθει και πλυμενο!!Το θέμα είναι ότι το κορίτσι είναι ακόμα Κόρινθο και θα ριξει καρέκλες και βασικά ... Μου λειπειιιι.... Δεν θέλω σχόλια είμαι αρρωστακι με την περίπτωση της εδώ και 6 μήνες !!!
Όχι Κυριακο. Δείξε ανωτερότητα. Μην τον αφήσεις να του περάσει. Μείνε να σκυλιάζει.Το είδα και θα τον τιμωρήσω!!!
Θα.... παραιτηθώ των αξιωματων μου!!!
Θίχτηκα!!!
![]()
![]()
Αυτα να ξες είναι κατάλοιπα ΠΑΣΟΚ!!!Κουλης γύριζε με πολλά (μαζί μ ένα dukati) και το μόνο που σκόρπισε ήταν τα λεφτά του στη βενζίνη!!!

Πήγα να ζητήσω την ευχή του…. γιατί με τετχιο μάτι θα μου πάθει τίποτα και τι θα κάνω μετά!Φαίνεται ξεκάθαρα ότι κατεβαίνει τα σκαλοπάτια, ντοκουμέντο αδιάψευστο... Είχε πάει πάνω στο δωμάτιο για εξομολόγησή... Σε όλη την διαδρομή τον ρωτούσα τι είχε πειράξει στην Ιταλίδα και δεν μου έλεγε,,,, δεν άντεξε τελικά, τον έπνιξε η αμαρτία του....![]()
Στάλθηκε από το SM-N981B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γειά σου ρε Hoover
Ναι,, Siemens

Στόχω ματαξαναπεί, μην ξεσυνορίζεσαι τον Διμητσο, το παιδί θα το πάμε στο Πανεπιστήμιο να το μελετήσουν...Τα μισα.............
Με τα μηχανάκια που έχετε πρέπει να αναβαθμίσουμε τις σκούπες....Σταματα .... ισκαριωτη .....!
Αξιολογουμε λοιπον την κατασταση και λεμε:
Η Ευη @Road Runner οδηγαει αρκετα καλα και με ανεση οπως διαπιστωσα απο την αρχη που φυγαμε απο το 14.
Οταν ομως σταματησε καποια στιγμη την προσπερασα με κανονικο ρυθμο γιατι ηξερα πως θα με εφτανε παλι ξανα και γρηγορα.
Δεν εδωσε καποιο στιγμα οτι σταματαει απο βλαβη.( εξαλλου Ηonda εχει )
Μετα απο αρκετα λεπτα φτανοντας την πρωτη ομηγυρη διαπιστωνω πως δεν ερχεται απο πισω ουτε αυτη ουτε ο Σοφιανος .... οποτε πιεζοντας το μηχανακι μου στα ορια .... και αναβοντας τα 3 brembo .... καποια στιγμη καταφερα να σταματησω τους πολυ .....γληγορους.
Συμπερασμα κοιταμε πισω μας αν μας ακολουθει σε λογικο διαστημα ο .... πισινος μας ..... και φυσικα αν καποιος σταματαει απο βλαβη ας κανει καποιο σημα γιατι ισως την επομενη .... το Bmw του Σοφιανου μπορει να΄χει χαλασει και να μην σκουπιζει , λεμε τωρα .....!![]()

Ωραίο μπουφανακι φοράει, για ρώτα τον βγαίνει και σε αντρικό;Μην τα λέτε από την αρχή αυτά
Τον πάω λάου λάου
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
@Piraeu-Sk εσένα λεειΩραίο μπουφανακι φοράει, για ρώτα τον βγαίνει και σε αντρικό;

Που εισαι εσυ λεβεντη μου καιρο ειχες να γραψεις σου πεσανε βαρια τα τυρακιαΣτόχω ματαξαναπεί, μην ξεσυνορίζεσαι τον Διμητσο, το παιδί θα το πάμε στο Πανεπιστήμιο να το μελετήσουν...

(Σε απογοήτευση της cougar του μαγαζιού που σε είχε φάει με τα μάτια της. Τι εγινε ρε; Παντού σε κυνηγούν αυτές; Στον Ρώσσο η 65 που είχε γενέθλια και σε κέρασε τούρτα με τον όρο να σε ταϊσει. Στον Ωροπό η 55χρονη σερβιτόρα που πήγα τουαλέτα και φοβήθηκα μην ορμήξει σε δαγκωσει. Στον Κοσμά η 60χρονη που από το μπάνιο ήρθε με το μαγιώ να στάζει πάνω σου να σε ρωτήσει τι ώρα είναι)
Ρε παιδιά μια ερώτηση:Εσύ που ηστανε δίπλα είδες κάτι από όλα αυτά που περιγράφει ο κύριος (τρομάρα του!);;

Το είδα και θα τον τιμωρήσω!!!
Θα.... παραιτηθώ των αξιωματων μου!!!
Θίχτηκα!!!
![]()
![]()
Ρε Μάνο νερό χύμα;;Υγρανθείτε ελεύθερα.....![]()

Εμείς οι πελούσιοι απολαμβάνουμε ότι μας χαρίζει η φύση πρωτίστως....Ρε Μάνο νερό χύμα;;
Που είναι το εμφιαλωμένο από τις Άλπεις;;
Θα μας κράξουν ρε..![]()

Με τετχια εικόνα τον λες και πτωχατζα!Ρε Μάνο νερό χύμα;;
Που είναι το εμφιαλωμένο από τις Άλπεις;;
Θα μας κράξουν ρε..![]()

Καρατελευταια του κερατάΜε τετχια εικόνα τον λες και πτωχατζα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόσεχε τα χεράκια σου είναι αισθητά από τα θερμαινόμενα χαχααχΥγρανθείτε ελεύθερα.....![]()