KostasT
old member
Μα τί μου θυμίζει,τί μου θυμίζει..........
![]()
Πόσα ξες εσύ μπρεεε
Μα τί μου θυμίζει,τί μου θυμίζει..........
![]()
Ποτέ οι βενζίνες δεν πάνε τζάμπα σε βόλτα! (το Ξέρεις) - σπάσαμε νωρίς.. γιατί ο Καθένας είχε τα δικά του... άλλωστε βγήκε έκτακτα!!Κανα μπριζολακι φάγατε η τζάμπα οι βενζίνες;
Κοίτα εδώ...who's the boss now?Ποτέ οι βενζίνες δεν πάνε τζάμπα σε βόλτα! (το Ξέρεις) - σπάσαμε νωρίς.. γιατί ο Καθένας είχε τα δικά του... άλλωστε βγήκε έκτακτα!!
Ωραία βόλτα! & ωραία κοντινή διαδρομή!! - Καιρός.. πραγματική Άνοιξη..
Υπερβολές!!
Bike
![]()
Εγω παντως μακαροναδα και amstel χτυπαω οταν παω να μαζεψω ελιες. Στης βολτες γουσταρω κοψιδια και πρασινεςΚοίτα εδώ...who's the boss now?![]()
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λαχανιδα δεν έχεις; Δεν περίμενα κάτι περισσότερο, ρε κοκκινιστος κόκορας, μιλάμε για ιδεολογία....
Εγω παντως μακαροναδα και amstel χτυπαω οταν παω να μαζεψω ελιες. Στης βολτες γουσταρω κοψιδια και πρασινες![]()
Oι κοκοροι περιξ της Αττικης ειναι ολοι με στρινκ οποτε καλυτερα σκετο μακαρονι, Για κοκορα σε κανα χωριο και αν![]()
Τα μισα να μου ελεγε....Oι κοκοροι περιξ της Αττικης ειναι ολοι με στρινκ οποτε καλυτερα σκετο μακαρονι, Για κοκορα σε κανα χωριο και αν![]()
Αν ειναι για μακαρόνια τρώω και σπίτι μου.
Εγω παντως μακαροναδα και amstel χτυπαω οταν παω να μαζεψω ελιες. Στης βολτες γουσταρω κοψιδια και πρασινες![]()
Μ'αρεσει που ξέρεις και καλοτρως ρε μπαγασακο!Αν ειναι για μακαρόνια τρώω και σπίτι μου.
Τίποτα λιγότερο από καραβιδομακαροναδα αλλιως;)