- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Αυτό ακούστηκε κάπως να ξεςΈλα ρε θα σου την επλυνω εγώ μετά

Αυτό ακούστηκε κάπως να ξεςΈλα ρε θα σου την επλυνω εγώ μετά
Άτιμη κοινωνία πάλι απών ,με έφαγε η ξενητιά ....Αν και σήμερα πρωταπριλιά θα πούμε μια αλήθεια!
Αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου θα πάμε Γαλαξίδι!
Λέω θα πάμε… διότι θα μαζευτεί το Σικελιανό κλιμάκιο για να συζητήσει κάποιες λεπτομέρειες και επειδή είμαστε της παρέας δεν θα πούμε όχι στην καλή παρέα.
Αφετηρία λοιπόν είναι ο Σταθμός 14 και αναχώρηση αυστηρά 08:45 για να είμαστε 12:00 με 12:30 Γαλαξίδι.
παρακάτω η διαδρομή,
View attachment 56894
Πληροφοριακά, το μαύρο συννεφάκι είναι πολύ πιθανό να είναι πολύ βατός χωματόδρομος.
η διαδρομή και σε Google maps,
Συνημμένο αρχείο GPX επίσης για όσους δουλεύουν GARMIN ή κάποια άλλη συσκευή.
@tracer αυτό με τις απιστίες για σένα πάει… να ξες!πάλι απιστίες έχουμε ;
εσυ να ξες οταν μπαινεις σε πορτες και συναφή κουφώματα να σκύβεις.....γιατί θα βρίσκεις,,,,πάλι απιστίες έχουμε ;
Καλημερα!! Τι ειναι το Σικελιανό κλιμάκιο;Αν και σήμερα πρωταπριλιά θα πούμε μια αλήθεια!
Αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου θα πάμε Γαλαξίδι!
Λέω θα πάμε… διότι θα μαζευτεί το Σικελιανό κλιμάκιο για να συζητήσει κάποιες λεπτομέρειες και επειδή είμαστε της παρέας δεν θα πούμε όχι στην καλή παρέα.
Αφετηρία λοιπόν είναι ο Σταθμός 14 και αναχώρηση αυστηρά 08:45 για να είμαστε 12:00 με 12:30 Γαλαξίδι.
παρακάτω η διαδρομή,
View attachment 56894
Πληροφοριακά, το μαύρο συννεφάκι είναι πολύ πιθανό να είναι πολύ βατός χωματόδρομος.
η διαδρομή και σε Google maps,
Συνημμένο αρχείο GPX επίσης για όσους δουλεύουν GARMIN ή κάποια άλλη συσκευή.
εσυ να ξες οταν μπαινεις σε πορτες και συναφή κουφώματα να σκύβεις.....γιατί θα βρίσκεις,,,,![]()
Η ομάδα που θα πάει φέτος Σικελία από το γκρουπ εδώ.Καλημερα!! Τι ειναι το Σικελιανό κλιμάκιο;
Τραβα απο το καλο το δρομο εσυ μη χαθεις πουθενα και σε ψαχνω σε τιποτα πατλιες αιντεΤο εχουμε ξαναπει παμπολλες φορες. Δεν νοειται εκδρομη της μοτοπαρεας χωρις χωμα η μαλλον σχεδον χωρις χωμα.
Ηδη ψαχνω διαδρομη ωστε να φτασω Γαλαξιδι την Κυριακη, με τουλαστιχον 5-6 χιλιομετρα 3Α.
@stelios62 τι λες εσυ?![]()
Χωρισε την τη π********να μου μεσα αφου σε τυρανναει χαθηκαν τοσες αλλες ομορφεςπάλι απιστίες έχουμε ;
Ομορφες υπαρχουν πολλες αλλα τσαχπινες με τρεισερ λιγεςΧωρισε την τη π********να μου μεσα αφου σε τυρανναει χαθηκαν τοσες αλλες ομορφες![]()
Τσαχπινες με μούσια, και περασμένης ηλικίας;;Ομορφες υπαρχουν πολλες αλλα τσαχπινες με τρεισερ λιγες![]()
Την άλλη φορά που θα θες ρακί να τα θυμάσαι αυτά …ΑΧΡΗΣΤΗνα θεωρησουμε οτι εδω γραφουμε μονο οι εξωσχολικοι οτι θαρτουμε ????
και οτι συσωμη η μαθητική νεολαια νεολαία της Σικελιας θα παρευρίσκεται ???
εξαιρειται βεβαιως ενας βρωμιαρης και τρισαλθιος και ακατανομαστος απο την Κρητη.......![]()
Μωρή απλητη και με τον Τάκη;;;;πες τα τακη μου ολο συκοφαντιες εδ μεσα
Δεν εχς άδκο ληβέντιμ.Χωρισε την τη π********να μου μεσα αφου σε τυρανναει χαθηκαν τοσες αλλες ομορφες![]()