N
notakos600
Guest
Έγινε Κώστα.τι εγινε και αλλη εκδρομή. διαβαζω αν καταφέρω να έρθω εγώ θα είμαι θηβα κάπου εκεί θα περιμένω
Από Θήβα θα πάμε.
Θα τα λέμε κι όσο πλησιάζουν οι μέρες.
Last edited by a moderator:
Έγινε Κώστα.τι εγινε και αλλη εκδρομή. διαβαζω αν καταφέρω να έρθω εγώ θα είμαι θηβα κάπου εκεί θα περιμένω
Συννεφιά μου δίνει εμένα Κώστα.Κάτι μου λέει ότι θα έχει καρεκλες πάλι αν δεν κάνω λαθος
Από Αττική οδό Σοφιανέ.Αν δεν φυγω για σκηνακια το Σαββατο την Κυριακη το πρωι θα ειμαι στην γέφυρα της Μανδρας...Απλα διευκρινήστε μου...Στην γέφυρα της Μάνδρας από ΕΟ ή από Αττική Οδό;
Εδώ σταματάμε συνήθως Νάσο.notakos600 δωσε ενα σημειο συναντησης στον Αλιαρτο αφου θα γινει σταση εκει οπως ειπες, σε περιπτωση που δεν προλαβω να ερθω Μανδρα. Ξεκιναω απο Νεα Μακρη εγω αρα θελω περισσοτερο χρονο, γι αυτο ρωταω!
Λογικά γύρω στις 11.30-12 Χρήστο.Νοτη τι ωρα περιπου υπολογιζεις να βρισκεστε μεταξυ Αμυγδαλιας και Μαλανδρινου?
Θα ανηφορισω λογικα απο Ερατεινη εγω.
Το έβαλα σε street view γιατί είναι το πιο κοινό σημείο για στάση.Οκ, ευχαριστώ Νότη! Το γνωρίζω το σημείο!
Θα ξαναμιλησουμε δεν θελω αγχος! Ειδα πως εχει καφε Ιτεα, αλλα ειναι ενας κυκλος κανα 80αρι χιλ παραπανω για μενα.Εδώ σταματάμε συνήθως Νάσο.
![]()
Λογικά γύρω στις 11.30-12 Χρήστο.
Αλλά το θέμα είναι πως θα σταματήσουμε για καφέ στην Ιτέα.
Ξεκινάς λίγο αργότερα για Μαλανδρίνο Χρήστο.Θα ξαναμιλησουμε δεν θελω αγχος! Ειδα πως εχει καφε Ιτεα, αλλα ειναι ενας κυκλος κανα 80αρι χιλ παραπανω για μενα.
Αν υπάρχει πιθανότητα βροχής, τότε απορρίπτεται το cbr λόγω ανοιχτών ram-air...λέω γενικα μπορεί και να μην ρίξει τιποτα οπως προχτες οποτε το βλεπετε
Βρηκα τι θα κανω!. Αν ειμαι νωριτερα Μαλανδρινο παω στα καγκελα στα αγορια εφ οσον εχουν διαλλειμα,Ξεκινάς λίγο αργότερα για Μαλανδρίνο Χρήστο.
Οι χρόνοι που έβαλα είναι από google maps με τα όρια των δρόμων.
Παίζει να φθάσουμε πολύ νωρίτερα.
Στο στόμα μου το είχα να το γράψω ρε.Βρηκα τι θα κανω!. Αν ειμαι νωριτερα Μαλανδρινο παω στα καγκελα στα αγορια εφ οσον εχουν διαλλειμα,
και ρωταω γνωμες για το ντοβιλ!![]()
![]()