Που να ήξερε που μπλέκει Γιώργο...
Η βόλτα θα πραγματοποιηθεί κανονικά (Κυριακή 21/6).
Σημείο συνάντησης τα Everest στον Ασπρόπυργο.
Μίζα αυστηρά στις 8.
Στάση για νερό και τσιγάρο στην Αλίαρτο.
Καφεδάκι στην Αράχωβα ή στην Ιτέα.
Ανεφοδιασμός στην Ιτέα.
Μετά την Ιτέα στρίβουμε δεξιά για Αγία Ευθυμία και ανηφορίζουμε για Λιδωρίκι.
Αυτό είναι ένα βασικό πλάνο, που ενδέχεται να γίνουν πολύ μικρές τροποποιήσεις.
Το πρώτο σκέλος μέχρι την Αλίαρτο θα πραγματοποιηθεί αναγκαστικά χωρίς περιττές στάσεις για να μας μείνει χρόνος να απολαύσουμε την υπόλοιπη διαδρομή.
Στο θέμα του φαγητού θα αποφασίσουμε επί τόπου, βλέποντας και κάνοντας.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν στο σημείο συνάντησης με γεμάτα ρεζερβουάρ και αδιάβροχα, σε περίπτωση βροχής (ένα site δίνει βροχή μετά τις 3 το μεσημέρι και όλα τα άλλα δίνουν συννεφιά).
Ας είμαστε προετοιμασμένοι.
Καθόλου κακή ιδέα το φορτηγάκι!Φουλαρεις στην Αλιαρτο και στην Ιτέα Ανδρέα μου.
Αλλιώς να ζητήσουμε φορτηγάκι για συνοδεία...![]()
Κοιτα να ερθεις γιατι χρειαζομαστε εμπροσθοφυλακη(να τρωει τον αερα:D),κι ασε τις βενζινες!! Θα σε παμε μαρσπιε αν μεινεις!!!:p
Και μόνο από τις από τις Απαντήσεις..Καλημέρα και από εμένα.. νέο μέλος .. θα παραβρεθώ και εγώ..
Υποψην έχω διαβάσει και τίς 20 σελίδες![]()
Η Μοτοπαρέα βολτάρει και ταξιδεύει τηρώντας πάντα τα όρια ταχύτητας που ορίζει ο Κ.Ο.Κ.Και εγώ καλό παιδί είμαιγια αυτό έρχομαι... Μόνο ρε παιδιά εκεί στην παραλιακή προς Γαλαξίδι δεν έχω καλές εντυπώσεις.. γιατί με πήραν τηλέφωνο καί μου είπαν να περάσω
να πάρω ένα ραβασάκι 175€.. πόνεσε:confused:
o_O με 130χλμ
Από Ναύπακτο μέχρι Ιτέα 3 κάμερες ανά μεριά έχει όλες και όλες και υπάρχουν και προειδοποιητικες πινακίδες μου κάνει εντύπωση ότι την έφαγες την κλήση σε μια από τις 3 ευθείες.Και εγώ καλό παιδί είμαιγια αυτό έρχομαι... Μόνο ρε παιδιά εκεί στην παραλιακή προς Γαλαξίδι δεν έχω καλές εντυπώσεις.. γιατί με πήραν τηλέφωνο καί μου είπαν να περάσω
να πάρω ένα ραβασάκι 175€.. πόνεσε:confused:
o_O με 130χλμ
Το ΚΟΚ Φίλε μου καλέ, που Είμαστε και λίγο Μεγαλύτεροι.. υπάρχει και σε γλυκό!!Η Μοτοπαρέα βολτάρει και ταξιδεύει τηρώντας πάντα τα όρια ταχύτητας που ορίζει ο Κ.Ο.Κ.
Ξέρω ποιος είναι ο γιομιτζής...που μας γέμισε λαίλαπες .... η κορμάρα!αυξανονται οι λαιλαπες
Karad-geo κατσε φρονιμα ..... μικρος ειχες πεσει μεσα στο ταψι ....!
View attachment 18279
Το μυαλο σου στην βολτα να ειναι ...... γιατι δεν βλεπω να εχουν ορισει ταβερνα για κολατσιο ....!
Karad-geo κατσε φρονιμα ..... μικρος ειχες πεσει μεσα στο ταψι ....!
View attachment 18279
Έλεος πρωί πρωί φάτσα κάρτα. Λυπήσου μας!fgh
Το μυαλο σου στην βολτα να ειναι ...... γιατι δεν βλεπω να εχουν ορισει ταβερνα για κολατσιο ....!
Ε ναι ,ούτε ένα ταπεινό φαστ φουντ δλδ;
Κολατσιό & βόλτα.. πάνε μαζί!!
![]()
Καλώς να βρεθούμε και να βολταρουμε ΠέτροΚαλημέρα στην παρέα από μένα.
Μετά από αρκετό καιρό απουσίας μου από τις εκδρομές (αν και πολύ θα το ήθελα να είναι πιο συχνές από την μεριά μου) αν με θέτε λέω να έρθω και εγώ σε αυτήν την όμορφη όπως πάντα μοτοβόλτα!
Με το καλό να βρεθούμε αύριο και να περάσουμε πολύ όμορφα!Bike
Κι εμείς μην φανταστείς, αραιά και που κάνουμε καμιά βόλτα![]()