N
notakos600
Guest
Βουκολικό ρε φίλε, τρώγοντας ανοίγει η όρεξηΡε γ*******ωντας θα σας πάω..... Φροντιστε να είσαστε καθαροί.

Βουκολικό ρε φίλε, τρώγοντας ανοίγει η όρεξηΡε γ*******ωντας θα σας πάω..... Φροντιστε να είσαστε καθαροί.

Στέλιο, το ότι η βόλτα μπαίνει Σάββατο.. να σε προβληματίζει! - Τους είδα Εγώ.. σε Κάποιους Συντρόχους γυάλιζε το ματάκι τους.
Νάτος!!... δεν τα'λεγα!Ρε γ*******ωντας θα σας πάω..... Φροντιστε να είσαστε καθαροί.
Ο λύκος στην ΑΝΤΑΡΑ χαίρεται. Κοντά σιμά με τους Στέλιους για ασπίδα, και πλάτη στον τοίχο! Έχε καλου κακου και κανά στιλέτο στη μπότα, αν δεις γυαλισμένο μάτι πορνογερου!Νάτος!!... δεν τα'λεγα!
-Πριν καν το πλι λαλικ 3 φορές!!!
Ο λύκος στην ΑΝΤΑΡΑ χαίρεται. Κοντά σιμά με τους Στέλιους για ασπίδα, και πλάτη στον τοίχο! Έχε καλου κακου και κανά στιλέτο στη μπότα, αν δεις γυαλισμένο μάτι πορνογερου!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
k
k
k
k
kΓια μονοήμερη εγώ παίδες.

fghg
fghg"πουλ Μουρ" & "αφα γκαρντε" Χα χα χα!!!.... ωραιος εισαι , μαζευεις ολο το .... πουλ μουρ και αφα γκαρντε και αλλους υποτειθεμενους ...... gentlemen και σηκωνεσαι και φευγεις......!
Eμας τους αθωους ..... μας σκεφτηκες ....πως θα βγουμε απο τον λακκο ...... ?fghg
fghg

Με εσάς ούτε σαπούνι δεν σκύβω να μαζέψω από το ντους.... ωραιος εισαι , μαζευεις ολο το .... πουλ μουρ και αφα γκαρντε και αλλους υποτειθεμενους ...... gentlemen και σηκωνεσαι και φευγεις......!
Eμας τους αθωους ..... μας σκεφτηκες ....πως θα βγουμε απο τον λακκο ...... ?fghg
fghg

Ρε γ*******ωντας θα σας πάω..... Φροντιστε να είσαστε καθαροί.
Όλους δικούς σου τους θέλεις!!!αχ ολο λογια εισαι μουστακατο αγοριMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing bananaMiddle finger dancing banana
Προσέξτε τρελές μη γυρίσει καμία έγκυος πίσω...
fghg
fghg
fghg
ΓΙΟΜΗΣΑΜΕ....... που λεει και ο δεσποτας