http://www.motoparea.gr/index.php?threads/Πανο-Μονικα-περαστικα-σας.4153/page-2#post-183554Τι ατύχημα; Τι έγινε ρε; Ούτε μια φορά δεν μπορώ να σας αφήσω μόνους...
Σιγα την εκδρομη και την οργανωση της!!!Καλησπέρα και από εμένα...
Μπράβο στον Νότη για την οργάνωση της εκδρομής και σε όποιον άλλο σύντροφο πήρε μέρος στην οργάνωσή της!
να ερχοσουν!!!!Ναι έβαλες τον Oldje να μιλήσει.........Για πείτε ρε...
Δάκρυσα................Για αλλη μια φορα συγχαρητηρια στα μελη της παρεα μας , στον Νοτη που την διοργανωσε και που θα ητανε απολυτως τελεια αν δεν υπηρχε αυτη ..... η μικρη "αβαρια", ας την ονομασουμε ετσι.
Ο ιδανικοτατος καιρος για μοτο , η πανεμορφη διαδρομη για ροπατα μοτερ , οι υπεροχες εικονες της λιμνης για να "ξεχναει το μυαλο" μαζι με νοστιμο φαγητο και παγωτο και κυριως το καλαμπουρι .... δεν το κρυβω πως μου δημιουργησαν ενοχες και τυψεις για οσα υπολοιπα μελη της παρεας φυλαξανε και παλι σημερα " αγγαρεια και σκοπια " .... στην παραλια με τα κουβαδακια τους ......!fgh
Εχε χάρη που καβαλάει Hondaεπισης αυτος ο @KostasT πολυ ''κολοπαιδο''
Τους άφησες κι έμεινες για μπάνιο?
Δικός μου είσαι εσύ.
Να ξέρω για επόμενη βόλτα, άμα δω ΑΝΤΩΝΗΣ Κ, νά 'ρθω σούμπητος.
Καλοκαιριάτικα ρε φίλε ντύνονται από πάνω μέχρι κάτω και τρέχουν στα βουνά, αντί να ρίξουν μια βουτιά να πούμε.....:confused:
Σε κάποιους ίσως δεν άρεσε που έκατσα Ιτέα. Είδα όμως από το στίγμα τους ότι περιηγήθηκαν στη λίμνη αλλά δεν έκατσαν κάπου εκεί για φαγητό κι έτσι δεν ξεκίνησα να πάω. Βολεύτηκα με ότι βρήκα.. Χαχαχα!
View attachment 18336
Εσύ τα βρήκες αυτά ρε φίλε τα ωραία χταπόδια?
Μπράβο σου! Καλοφάγωτα!
Μπορεί στη λίμνη να μην φάγαμε αλλά πήγαμε Γαλαξίδι που είχε περισσότερες επιλογές και ήταν όλα τέλεια!![]()