Αααα ρε παιδια τη μηχαναρες ειναι αυτα τα tracer και τα mt ειδατε στο γυρισμο δυο που μας περασανε σουβλακι αφου τους κυνηγησε ο Απατσης με το gs αλλα δεν τους εφτανε![]()
Με τόσα GS τριγύρω, νόμισε και αυτός τέτοιο έχει!![]()
εγω τοχω πει..Με τοσα bmw πλεον δεν αντεξα και εκανα ηδη επισημη προταση για νεα ονομασια του φορουμ ή εστω δευτεροτιτλος ...."BMWδοφωλιά"![]()
Τους πέρασα αλλά μετά τους άφησα....Αααα ρε παιδια τη μηχαναρες ειναι αυτα τα tracer και τα mt ειδατε στο γυρισμο δυο που μας περασανε σουβλακι αφου τους κυνηγησε ο Απατσης με το gs αλλα δεν τους εφτανε![]()
Ρε μπας και καταλαβε οτι μπηκες στην δεκαετια της συνταξηςΗ μιλφ με καρφωσε με το βλεμμα σαν σακοραφα..
Και οπως εφευγε γυρισε και κοιταξε το Ρτ...
το γυναικειο ενστικτο
Που να τους φτασης με την παπουδιεραΤους πέρασα αλλά μετά τους άφησα....
αχχχχ αυτο το καλτσον ...Ρε μπας και καταλαβε οτι μπηκες στην δεκαετια της συνταξης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μανο...πιασε γραμμη λεμε..να μπει το πλοιοΤους πέρασα αλλά μετά τους άφησα....
Ασε Παναγο το χαζευες το πενφε και γεμισε σαλια μεχρι την θαλλασα ασε που αυριο πρωι πρωι σε βλεπω για ΒαγιανεληΜε τοσα bmw πλεον δεν αντεξα και εκανα ηδη επισημη προταση για νεα ονομασια του φορουμ ή εστω δευτεροτιτλος ...."BMWδοφωλιά"![]()
οτι λες καταγραφεταιΠοιο περιμενει μεχρι το πρωι ....ειμαι ηδη απ'εξω και περιμενω να ειμαι ο πρωτος στην ουρα !!!
Είπες να ψάξουμε και για κονδό GS επίσης....Με τοσα bmw πλεον δεν αντεξα και εκανα ηδη επισημη προταση για νεα ονομασια του φορουμ ή εστω δευτεροτιτλος ...."BMWδοφωλιά"![]()
Υπαρχει (σχεδον) κατι τετοιο και ειναι και πολυ φιλοι μας ....εγω τοχω πει..
bmw riders and friends
Νομίζω η βαλίτσα θα ταίριαζε περισσότερο στο μαύροΑθληση 6![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη αλλά θα το πω..Αθληση 6![]()
![]()
Αυτά τραβανε οι πλοιοκτηται...Συγνώμη αλλά θα το πω..
Ρατσιστικές διαθέσεις βλέπω.
Όλα τα άλλα παρέα στο δρόμο και τα GS σε.. πάρκινγκ πυλωτής;
Σαν να λέμε:
1)Όλοι οι καλοί μαζί και ο ψωριάρης(2) μόνος του..
2)Πες μας τι μηχανάκι πήρες να σου πω ποιος είσαι..
3)Οι Μπατιραίοι και οι Πελούσιοι..
4)Οι λαϊκοί κι ο Κλήρος..
Συμπέρασμα:
Ο Μάνος ο Απάτσης,το παιδί της πιάτσας με τ'όνομα,έγινε ο Νούλης(Μάνος-Μανούλης-Νούλης),ο ξάδερφος του Λούλη,του Μικέ και του Λαλάκη από τα Βόρεια Προάστια..
Μισό να βάλω και γλυκό του κουταλιού..