Χαρηκα που σε γνωρισα και απο κοντα Δημητρη!!!!!Επιστροφή και για εμένα..!! Κάναμε ωραία βολτιτσα σήμερα και χάρηκα που βρέθηκα με φίλους που τα λέγαμε μόνο από εδώ μέσα και γιατί για μια ακόμα φορά είδα από πόσο όμορφα ατομα αποτελείται η παρέα μας..!!Ραντεβού στην επόμενη..!!
Χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα Βαγγελη!!!!!Μόλις επέστρεψα σπίτι..........Ωραία ήταν, υπέροχος καιρός, άψογη παρέα, αναπάντεχες συναντήσεις,
γνώρισα και το χάρηκα αρκετά μέλη της μοτοπαρέας, πάμε γι' άλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(φώτο αργότερα........)
Χαχαχαχα Νίκο ευχαριστώ!Εισαι καλλιτεχνης της φωτο!!!!!!!!![]()
Τοτε γεια σου καλλιτεχνηηηηηηη Νικηφορεεεεε!!!!!!!!!Χαχαχαχα Νίκο ευχαριστώ!
Αλλά αυτή τη φωτό την τράβηξε ο Νικηφόρος!!! :p
Και εγώ Νίκο..Στην επόμενη θα τα πούμε περισσότερο..!!Χαρηκα που σε γνωρισα και απο κοντα Δημητρη!!!!!![]()
Πλούτος η Ελληνική γλώσσα...
Πάμπλουτος ο άριστος "χειριστής" της..
![]()
Πολύ ωραία φιλαράκι..Ιδανικός καιρός για βολτιτσα..!!Περάσατε όμορφα !!
Περάσατε όμορφα !!
Πολύ όμορφα ήταν!
Μου ταρακούνησε βέβαια τα μοτοσυκλετιστικά μου δεδομένα το 200αρι του Μαγγελάνου, τελικά άχρηστα κυβικά έχουμε για τέτοιες διαδρομές σε επαρχιακούς δρόμους.
Να είναι καλά!
Τα λεγαμε χθες Παναγιωτη για ολα αυτα.. !! Το παν ειναι να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και τι ζητας τελικα ..!! Μου αρεσε πολυ η κουβεντουλα μας και θα κανουμε ακομα πολλες πιστευω..Χαρηκα πραγματικα ..!! Πιστευω πριν το Πασχα θα βολταρουμε καπου..!!Πολύ όμορφα ήταν!
Μου ταρακούνησε βέβαια τα μοτοσυκλετιστικά μου δεδομένα το 200αρι του Μαγγελάνου, τελικά άχρηστα κυβικά έχουμε για τέτοιες διαδρομές σε επαρχιακούς δρόμους.
Να είναι καλά!
Μετά να δεις φίλε ...... μοίρασε πόνο !!!!!!
![]()
Τα λεγαμε χθες Παναγιωτη για ολα αυτα.. !! Το παν ειναι να τα εχεις βρει με τον εαυτο σου και τι ζητας τελικα ..!! Μου αρεσε πολυ η κουβεντουλα μας και θα κανουμε ακομα πολλες πιστευω..Χαρηκα πραγματικα ..!! Πιστευω πριν το Πασχα θα βολταρουμε καπου..!!![]()
Ναι σε πλακώσω ΔημήτρηΝαι σε πλακώσω Δημήτρη![]()
Ναι σε πλακώσω Δημήτρη![]()