- Περιοχή
- Αμαλιάδα
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1200GS ADV 2006
- Όνομα
- Dimitris Amaliada
- Περιοχή
- ΑΜΑΛΙΑΔΑ
Και εγω το ιδιο μαλλον ρε φιλαρακια..!! Καμμια κοντινη ισως..!!
Τώρα μιλάς σωστά γέροντα!!!Αποστόλη άκυρο γι αυτό το Σαββατοκύριακο, ξέχασα πως είναι του Αγίου Πνεύματος και θα λείπουμε οικογενειακώς φίλε.
Το επόμενο ή όποια καθημερινή γουστάρεις να την μετατρέψουμε σε Κυριακή, είμαι μέσα.
Ήταν κανονισμένα...δεν μπορούσα να κάνω κάτι.Τώρα μιλάς σωστά γέροντα!!!
Αυτό το είχα ξεχάσει!!Αποστόλη άκυρο γι αυτό το Σαββατοκύριακο, ξέχασα πως είναι του Αγίου Πνεύματος και θα λείπουμε οικογενειακώς φίλε.
Το επόμενο ή όποια καθημερινή γουστάρεις να την μετατρέψουμε σε Κυριακή, είμαι μέσα.
Αυτό που έγραψες αγγίζει τα όρια της βλαστημιας.... Εγώ με GS 1150????ερωτηξη με το 1150 ποιος ειναι ;;;; ο Κωστοπουλος ;;;;
Ήταν κανονισμένα...δεν μπορούσα να κάνω κάτι.
Σωστό ή μη σωστό (όχι λάθος) δεν ξέρω αν είναι. Το να μοιράζεσαι ανάμεσα είναι το πιο δίκαιο...
Το ''γέροντα'' το παίρνω ως φιλοφρόνηση![]()
Μακάρι να ήμουν από Ήπειρο κι ας με έλεγε.Παγουρα μη σε πει.
Εσύ Παναγιώτη δεν έρχεσαι κάτω να κάνουμε κανά μπανακι...στον Άγιο Ηλία να πιούμε και καμμιά μπυριτσα...???Μακάρι να ήμουν από Ήπειρο κι ας με έλεγε.
Στον παράδεισο ζείτε φίλε.
Κάτσε να δούμε τι καιρό θα κάνει το τριήμερο Δημήτρη.Εσύ Παναγιώτη δεν έρχεσαι κάτω να κάνουμε κανά μπανακι...στον Άγιο Ηλία να πιούμε και καμμιά μπυριτσα...???
Μια χαρα θα ειναι ..Φορτωστε και ελατε..!!Κάτσε να δούμε τι καιρό θα κάνει το τριήμερο Δημήτρη.
Στη Σκαφιδια διπλα στο aldemar προς Πυργο μερια..Θα ερθετε..??Που είναι αυτό Μήτσο;