ειναι και ο βεαχατιωτης παρεα ;;;
esel Administrator Motoparea team Δημοσιεύσεις 18.070 Περιοχή μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα) Όνομα Στελιος Τζιανετοπουλος Περιοχή μαγευτική Μεσογειων (Αθήνα) 22 Δεκεμβρίου 2019 #26 ειναι και ο βεαχατιωτης παρεα ;;;
Georgev new member Δημοσιεύσεις 444 Ηλικία 34 Όνομα Γιώργος 22 Δεκεμβρίου 2019 #27 Που έχετε καθησει;
thanosgp Μαθουσάλας member Δημοσιεύσεις 11.511 Ηλικία 54 Περιοχή Τρίκαλα Μοτοσυκλέτα Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική Όνομα Θάνος Περιοχή Τρίκαλα 22 Δεκεμβρίου 2019 #29 Arisxios έγραψε: [ Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Η καλύτερη παρέα,μαζί και ο μέγιστος karad-geo (pancakes δεν είχε με τον καφέ Γιώργο?) Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Arisxios έγραψε: [ Sent from my iPhone using Tapatalk Click to expand... Η καλύτερη παρέα,μαζί και ο μέγιστος karad-geo (pancakes δεν είχε με τον καφέ Γιώργο?) Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths new member Δημοσιεύσεις 286 Ηλικία 63 Περιοχή Χαλκίδα Μοτοσυκλέτα cbr 1100 XX Blackbird Όνομα Κωνσταντίνος Περιοχή Χαλκίδα 22 Δεκεμβρίου 2019 #30 Πολύ ωραία. Σας εκανε την χάρη και δεν εβρεξε.
Arisxios member Δημοσιεύσεις 1.816 Ηλικία 59 Περιοχή Πειραιας Μοτοσυκλέτα Πατίνι Όνομα Αρης Περιοχή Πειραιας 22 Δεκεμβρίου 2019 #31 Ωραία βόλτα ο καιρός μας έκανε το χατίρι και δεν μας έβρεξε Για την παρέα τι να πω δεν υπάρχουν λόγια Τους ξέρουμε όλους έναν έναν διαλεχθεί άνθρωποι Άντε παιδιά και στην επόμενη Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραία βόλτα ο καιρός μας έκανε το χατίρι και δεν μας έβρεξε Για την παρέα τι να πω δεν υπάρχουν λόγια Τους ξέρουμε όλους έναν έναν διαλεχθεί άνθρωποι Άντε παιδιά και στην επόμενη Sent from my iPhone using Tapatalk
karad-geo Μαθουσάλας member Δημοσιεύσεις 8.685 Ηλικία 50 Περιοχή ΑΘΗΝΑ Μοτοσυκλέτα HONDA Varadero 1000cc MK2 Όνομα ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 22 Δεκεμβρίου 2019 #32 thanosgp έγραψε: Η καλύτερη παρέα,μαζί και ο μέγιστος karad-geo (pancakes δεν είχε με τον καφέ Γιώργο?) Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Click to expand...
thanosgp έγραψε: Η καλύτερη παρέα,μαζί και ο μέγιστος karad-geo (pancakes δεν είχε με τον καφέ Γιώργο?) Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Click to expand...
User S-T well know member Δημοσιεύσεις 3.617 22 Δεκεμβρίου 2019 #33 Μπραβο ρε παλικαρια. το πρωτο καφεδακι υπιαμε παντος ε
Giorgos-Patra well know member Δημοσιεύσεις 2.809 Ηλικία 56 Περιοχή Πατρα Μοτοσυκλέτα VSTROM DL 650 YAMAHA A 100 Όνομα Γιώργος Περιοχή Πάτρα 22 Δεκεμβρίου 2019 #34 Μπράβο παίδες !!