kostikas
member
- Μοτοσυκλέτα
- Suzuki VStrom 650
- Όνομα
- Kostas
θα παο αλλα αν ερθη δεν θα του δοσο Κιοφτεδες![]()
Πικνικ θα κάνουμε ??? να το πείτε να ξέρω...!!!
θα παο αλλα αν ερθη δεν θα του δοσο Κιοφτεδες![]()
Το καρχαρίνι ζωγράφισε !!!! φανταστικό φωτομοντάζ....!!!Ωραία παρέα , ωραίο μέρος και θαρραλέος κολυμβητής.
Ο ατρόμητος Στέλιος το έκανε πράξη , δεν φοβήθηκε ούτε τον καρχαρία!
![]()
![]()
Τους γνώρισες και χαρηκες; Μήπως πρέπει να αλλάξεις φάρμακα;Φίλοι μου πραγματικά την χάρηκα την παρέα σας, γνωριστήκαμε και εγώ τώρα είμαι πιο πλούσιος από την όμορφη αυτή εμπειρία, την καλή παρέα και τους καινούργιους φίλους που απέχτησα. Πάμε και στην επόμενη εξόρμηση με το καλό και ακόμα περισσότεροι. Σας ευχαριστώ. Bike
Τους γνώρισες και χαρηκες; Μήπως πρέπει να αλλάξεις φάρμακα;
Δεν κοίταξα αν είναι ληγμένα..... ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω να παίρνω την ίδια συνταγή...![]()
Ο μαθουσάλας Apache είναι το καλύτερο παιδί
( να του λες ότι η καλύτερη μοτοσυκλέτα είναι το tracer 900 και όλα θα πάνε καλά! )
Όλοι λίγο , πολύ θέλουμε το φάρμακο μας!![]()
Πάμε καμμιά Στενή Ευβοίας- Στρόπωνες; Σαββάτο ή Κυριακή;Ωραίος !!!
Δεν χαλάω εγώ χατίρι "άμα του αρέσει εμένα μου περισσεύει", δεν λέμε ποτέ όχι σε συνάνθρωπο μας που παίρνει και αυτός λανθασμένη δοσολογία φαρμάκων.
Μου θυμίζεις το παλιό γνωστό ρητό... "Ο προϊστάμενος έχει πάντα δίκιο, τα πιο πολλά μαλλιά, την πιο καλή γκόμενα, το πιο όμορφο και γαμάτο αυτοκίνητο / μηχανή, είναι ο πιο γρήγορος κλπ. κλπ...
Πότε θα κανονιστεί να πάρουμε την επόμενη δόση - φάρμακο - βολτίτσα? Κάπου που να έχει νεράκι, δροσιά μην μας φάει ο ήλιος, κανα ποταμάκι.... να κάνουν τσιου τσίου τα πουλάκια?![]()
Πάμε καμμιά Στενή Ευβοίας- Στρόπωνες; Σαββάτο ή Κυριακή;