Κριτηρια αγορας δικυκλου-Δημοσκοπηση

Με ποια κριτηρια αγοραζεις δικυκλο?

• Σύνολο ψηφοφόρων:
    60

Pan-dvs

well know member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Υποκειμενικο αυτο που λες Μανο.
Εμενα τα απλα gs με αρεσουν πολυ.
Τοσο που μου ειναι δυσκολο να παω αλλουBcdefgh

Εμενα σχεδον ολα τα Μπε Μπε μου αρεσουν πολυ.

User V

Μαθουσάλας member
να μαθαινουμε σιγουλια σιγουλια Πεν Φε τα λέμε !!!!!
..και δυστυχώς είναι απλησίαστα και υπερτιμημένα τόσο ως καινούργια όσο και σαν μεταχειρισμένα λόγω του ότι η εταιρία(100%) και κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν ψηλά τον αμανέ..

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
..και δυστυχώς είναι απλησίαστα και υπερτιμημένα τόσο ως καινούργια όσο και σαν μεταχειρισμένα λόγω του ότι η εταιρία(100%) και κάποιοι ιδιοκτήτες έχουν ψηλά τον αμανέ..

Εδω θα διαφωνησω Δημητρη.Υπαρχουν πολλες και καλες ευκαιριες αν εχεις την υπομονη.

User V

Μαθουσάλας member
Στην Ελλάδα το φυσιολογικό κατάντησε να χαρακτηρίζεται ευκαρία.Πρέπει δε να κάνουμε υπομονή μπας και λειτουργήσει σωστά το κεφάλι κάποιου πωλητή.
Μου θυμίζει κάποιους στις εκπτώσεις που ανεβάζουν την αρχική τιμή για να φανεί η έκπτωση σαν ευκαιρία.

User V

Μαθουσάλας member
να μαθαινουμε σιγουλια σιγουλια Πεν Φε τα λέμε !!!!!
ΕρώτηΞη.
Στην Γερμανική τα γράμματα BMW προφέρονται Μπε Εμ Βε.

Πες μου Στέλιο τι ανέκδοτο ή περιστατικό υπάρχει και τα λες Πεν Φε,το οποίο δεν ξέρω. abcdefgh

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Αξιοπιστια,εμφανιση,ταξιδιωτικες δυνατοτητες ανεση

kostikas

member
Μοτοσυκλέτα
Suzuki VStrom 650
Όνομα
Kostas
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι στο 42% δεν το ενδιαφέρει η αξιοπιστία και το 82% το κόστος συντήρησης. Είναι 2 παράγοντες που λένε πολλά αν κάποιος αρχίζει και τα μεταφράζει.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι στο 42% δεν το ενδιαφέρει η αξιοπιστία και το 82% το κόστος συντήρησης. Είναι 2 παράγοντες που λένε πολλά αν κάποιος αρχίζει και τα μεταφράζει.

Οταν ανοιξα αυτο το θεμα το ανοιξα πιστευοντας οτι γι αυτα τα δυο δεν δινει κανεις δεκαρα και απ οτι βλεπω αυτο λιγο πολυ πιστευουν οι περισσοτεροι.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Ότι σε αφήνει με το πιο πλατύ χαμόγελο !!! Για εμένα, οδηγική απόλαυση !!!

Έτσι
Αν δεν σου κάνει κούκου,τι να το κάνεις

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Προσωπικά άν είναι να πάω να πάρω μηχανάκι κοιτάω τα εξής:
  1. Αξιοπιστία: Όταν ξέρεις οτι τα τάδε μοντέλα είναι επιρρεπής σε μια τάδε βλάβη τότε τα αποφεύγεις. Πχ τα Innova (τα καρμπυρατεράτα μοντέλα) είχανε θέμα με τις μπιέλες τους λόγο σχεδιαστικού λάθους στον κινητήρα και της πολύ μεγάλης κλιμάκωσης κιβωτίου. Ένα άλλο Χ μοντέλο πχ μπορεί να βγάζει θέματα στα ηλεκτρικά του συνέχεια. Δεν θέλω να γίνω φίλος με τον μηχανικό.
  2. Κόστος συντήρησης: Μου αρέσει το μηχανάκι μου να είναι εύκολο. Πχ με το injection στο δικό μου τράβηξα τα πάθη του Χριστού μέχρι να βρω λεφτά και λύση. Αν είχα ένα μηχανάκι με το παλιό κλασσικό το ορθόδοξο το καρμπυρατέρ θα το έφτιαχνα μόνος μου. Πχ αν μπούκωνε θα το καθάριζα (ο papa redShogun μου είχε δείξει όταν είχα το 72αρακι δεν είναι δύσκολο). Να έχει ανταλλακτικά σε λογικές τιμές και το κυριότερο: να έχει ΣΤΟΚ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ Στην Ελλάδα! Το δικό μου για παράδειγμα έχει ένα μικρό θεματάκι σε αυτό το θέμα. Οχι οτι δεν βρίσκεις αλλά για να βρεις γνήσια πρέπει να τα σκάσεις χοντρά. Αυτό το βάζω στα -
  3. Η Μεταπώληση: Ο έλληνας έχει μάθει στις εξής μάρκες μόνο: Honda και Yamaha. Οτιδήποτε φέρει το όνομα Kawasaki, Suzuki, Daytona κλπ τον ξενίζει. Αν κάνεις μια βόλτα έξω θα δεις οτι τόπος έχει γεμίσει απο Χοντάκια και Γιαμαχάκια. Θα βρεθούνε και άτομα να αγοράσουνε βέβαια το δίτροχο σου ακόμα και κινέζικο να είναι αλλά κάποιες μάρκες, ναι, ο κόσμος της αγαπάει λίγο περισσότερο. Τα παπάκια δεν τα βάζω σε αυτό το θέμα γιατί πάντα έχουνε μεταπώληση καλή.
Άλλα κριτήρια για εμένα είναι:
  1. Η εμφάνιση αλλά είναι υποκειμενικό. Για παράδειγμα το Kawasaki ZX130 κάποιοι το θεωρούνε κακάσχημο σαν παπί. Ε εμένα μου αρέσει πολύ γιατί θυμίζει Ninja. Το Versys του 2010 (αυτό που έχει παράξενη μούρη μπροστά) άλλοι το θεωρούνε όμορφο, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η μάπα του μπροστά γιατί μου θυμίζει έντομο. Το ίδιο και για κάποια ΚΤΜ.
  2. Κινητήρας. Ελάτε τώρα! Όλοι μας αγαπάμε τα γκαζιάρικα μοτέρ (οχι να κάνεις ταρζανίες και καραγκιοζιλίκια στον δρόμο). Ένα δυνατό μοτεράκι φαίνεται. Δείχνει καλή ροπή στις χαμηλές και μεσσαίες και στις υψηλές βγάζει καλή ιπποδύναμη για να αναπτύξει χιλιόμετρα. Εμένα προσωπικά το μοτέρ του Address μου αρέσει γιατί βγάζει την ροπή του στις χαμηλές (περίπου στις 5800RPM) και στις υψηλές δίνει αρκετό γκάζι για να κινηθείς στην εθνική μέχρι την τελική των 110-115. Δεν με χαλάει λοιπόν.
  3. Το πόσο καλά κάθεσαι πάνω του, η "καβάλα" όπως το λέει και ο πατέρας μου. Αν είσαι άνετος πάνω στο μηχανάκι τότε η εργονομία του είναι καλή και αυτό είναι ένα μεγάλο θετικό.
  4. Και τέλος μα κυριότερο: Το γουστάρεις; Θες να το βολτάρεις; Αν η απάντηση σε αυτά τα 2 είναι ναι τότε πάρτο τι κάθεσαι;

Top Bottom