Κράνος—γνώμες !!!

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Στην κεφαλα μου καθονται καλα τα shoei..ειχα raid, τωρα εχω qwest, και παλι για shoei με βλεπω.Ανετα κρανακια κ ησυχα
Τα arai συνηθως ειναι πιο σφιχτα κ δεν κουνανε στα πολλα, .Οσες φορες δοκιμασα δεν εβλεπα την ωρα να το βγαλω.
Σφιχτο κρανος να μην κουναει και ναναι ανετο δεν εχω δοκιμασει ακομα.Παιζει ρολο το σχημα καθε κεφαλιου..
Mε τι μηχανάκι όλα αυτά;

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Με διαφορα τουρισταδικα...ορθια θεση οδηγησης κ μεγαλες ζελατινες
Na πάς στα lidl και να βάλεις γκουβά, υποθέτω Πενφέ ; Με υπερηχητικές των 150 km/h ε; Μπάμπη μουουου..χαβαλέ καμνώμενε....BcdefghgHugHugHugHug

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Na πάς στα lidl και να βάλεις γκουβά, υποθέτω Πενφέ ; Με υπερηχητικές των 150 km/h ε; Μπάμπη μουουου..χαβαλέ καμνώμενε....BcdefghgHugHugHugHug

αχαχαχα....ναι πηγα και πηρα αεροψυκτο μουλαρι...με κιβωτιο απο stayer, axaxa με τα προηγουμενα paneuropian, k11oo, fjr, ημουν 160-180 ..και 200 για λιγο..εχει στροβιλισμο καργα. Τωρα ομως με τη βυζαρου παω και ξεκρανωτος με μουσικη στη διαπασον λεμεεεε

Τελευταία επεξεργασία:

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
αχαχαχα....ναι πηγα και πηρα αεροψυκτο μουλαρι...με κιβωτιο απο stayer, axaxa με τα προηγουμενα paneuropian, k11oo, fjr, ημουν 160-180 ..και 200 για λιγο..εχει στροβιλισμο καργα. Τωρα ομως με τη βυζαρου παω και ξεκρανωτος με μουσικη στη διαπασον λεμεεεε
Ρε Μπάμπη το πόσο σε αγάπησα δεν λέγεται, 1. Αυτοσαρκάζεσαι.
2. Είσαι ο ήρωας της ιστορία ς σου, 3. Θέλω να γίνεις ο κολητός μου 4. Για να γυρίσουμε στα κράνη και με το συγκεκριμένο άτι, πιστεύω ότι με ένα RX θα ήσουν άρχοντας.........

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Ρε Μπάμπη το πόσο σε αγάπησα δεν λέγεται, 1. Αυτοσαρκάζεσαι.
2. Είσαι ο ήρωας της ιστορία ς σου, 3. Θέλω να γίνεις ο κολητός μου 4. Για να γυρίσουμε στα κράνη και με το συγκεκριμένο άτι, πιστεύω ότι με ένα RX θα ήσουν άρχοντας.........

αρχοντας την ημερα...και το βραδυ με εμπλαστρο λεοντος..αχαχαχα...Οκ.σοβαρευομαι , τι αρ-εξ και παπαρεξ, αμα δε σου κατσει στην κεφαλα.Eχω σχημα κεφαλιου shoei ετσι μου πε ενας πωλητηs καποτε, και γω τον πιστεψα.

Attachments

• L_gpz1000rx_1986.jpg
    L_gpz1000rx_1986.jpg
    307,5 KB · Προβολές: 24

Kapas

new member
Περιοχή
Thessaloniki
Μοτοσυκλέτα
Africa twin 750 rd07
Όνομα
Θεόφιλος
hjc is 17

Kαλη κατασκευη σε γενικες γραμμες,μετριος θορυβος,μετριος εξαερισμος,καλη ορατοτητα και μαξιλαρακια. Μειονεκτημα το οτι σπανε τα μικρα πλαστικα του οπως το κλιπ της ζελατινας,το κλιπ που κατεβαινει η δευτερη ζελατινα και αυτο του αεραγωγου στο σαγονι.Εμενα μου εσπασε μονο το κλιπ της ζελατινας.

Αν δεν ειχε το θεματακι του με τα πλαστικα θα ελεγα οτι ειναι αρκτα καλο για τα περιπου 180 που κοστιζει.
Ακριβώς αυτό. Κι εμένα μου έσπασε το κλιπ της ζελατίνας (ούτε 20 ευρώ το αντακακτικο). Ικανοποιημένος από την αγορά μου. Θα το ξανά αγοραζα

Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom