Καταλαβαίνεις λοιπόν την ψυχοσύνθεση του Άκη....Μέσα κύριε Kuklinski!
Να ρωτήσω κάτι φίλτατε σύντροχε:
α) Φαντάζομαι εννοείς τον Richard Kuklinski, τον κατά συρροή δολοφόνο/εκτελεστή της μαφίας?
β) Στη φωτό έχεις τον Lemmy των Motorhead.
γ) Στην υπογραφή ή πώς το λένε το πεδίο αυτό, έχεις τον Keyser Söze απ το ''Συνήθεις ύποπτοι''
Μα τι παίζει??:)
Ωχ αμάν...!
Είσαι ο τύπος δηλαδή με τον οποίο ΔΕ θες να έχεις μπλεξίματα!
Την ταινία Iceman την είδες με τον Michael Shannon?
Peace of mind φίλε!Οχι ρε φιλε...
I am at peace with myself...
Απλα δεν μασαω τα λογια μου...
Φερομαι οπως μου φερονται...
Και κοιτάω την δουλειά μου.
Ολα καλα....
Τα λεμε στο καφεδακι...
REH...αν θέλει η παρεα σταματαμε Α.Θεοδωρους Η ισθμο για καφε κ συνεχίζουμε για κορφο...
Βεβαια αν ξεκινησουμε 9,. 10.30 ειμαστε Κορφο...12.30 αναχώρηση...πισω στις 14.00 και εχουμε και αβαντα μιση ωρα για ξεκούραση, κλπ
Οχι ρε φιλε...
Βεβαια αν ξεκινησουμε 9,. 10.30 ειμαστε Κορφο...12.30 αναχώρηση...πισω στις 14.00 και εχουμε και αβαντα μιση ωρα για ξεκούραση, κλπ
Νωρίς δεν είναι για ούζα Αντώνη;Οχι ρε φιλε...
Ολα καλα....
Τα λεμε στο καφεδακι...
REH...αν θέλει η παρεα σταματαμε Α.Θεοδωρους Η ισθμο για καφε κ συνεχίζουμε για κορφο...
Οχι ρε φιλε...
Ολα καλα....
Τα λεμε στο καφεδακι...
Βλεπω τον Νικο ενημερωμενο
ας εξηγησω λοιπον καποια επιφανειακα...
ημουν στους καταδρομεις οταν ημουν νεος, ανθ/γος....
εχω παει Αφχανισταν και Κοσοβο...συνοδεια στις μοναδες μας εκει...
με εβαζαν παντα στις πιο σκατενιες αποστολες ....διοτι ημουν ψυχρος επαγγελματιας εξ ου και το Ice Man( Kuklinski ), δεν μασουσα, δεν γκρινιαζα, ημουν αποτελεσματικος και δεν μου πολυφαινοτανε (οπως ο Καισερ Σοζε)...
Το Λεμμυ απλα τον γουσταρω....
Ούτε πονάνε ε; Αν Τονη; Θέλει και Κόρφο...
![]()
Χαχαχαχαχα.
Ωωωωχχχχχ.Υποψιάζομαι ότι διάλεξε το μέρος για να μας πει αθόρυβα "ούτε ψύλλος στον κόρφο μας"......
k
k
Τυχαίο που πρόκειται για απομακρυσμένο παραλιακό χωριουδάκι? Τον βλέπω να μας πετάει στη θάλασσα ως "ψυχρός επαγγελματίας-εκτελεστής" και να μη γεμίζει και το μάτι για ένοχος!
Μήπως να το ξανασκεφτούμε οι πρόθυμοι?:p
Ρε φίλε πούλησα το φουσκωτό και θα είμαι στα λιμεναρχεία από το πρωί,για ναό το βλέπω, εξαρτάται από τι ώρα θα είσαστε, ρίξε σύρμα.....Μαχαιρια στην καρδια Μανο (μου)....
ουτε ναο μετα;