KostasT
old member
....άνοιξαν τα μπάνια του λαού στις παραλίες ....οπότε να πάρουμε τα βουνά μας μένει ειδικά αυτό το σ/κ...!
Εχω την εντυπωση οτι στην Ψαθα θα μας βγουν τα ματια

....άνοιξαν τα μπάνια του λαού στις παραλίες ....οπότε να πάρουμε τα βουνά μας μένει ειδικά αυτό το σ/κ...!
Εχω την εντυπωση οτι στην Ψαθα θα μας βγουν τα ματια![]()
Κάπου έχει ποσταρει μια ομπρέλα σπαστη ο Τάσος ο κογιοτε.Λοιπόν: αύριο πουρνό-πουρνό ρίχνω στη μηχανή ένα μαγιώ, πετσέτα, αντηλιακό και σαγιονάρες και θα μείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι. Πρέπει να είμαι ετοιμοπόλεμος.![]()
Λοιπόν: αύριο πουρνό-πουρνό ρίχνω στη μηχανή ένα μαγιώ, πετσέτα, αντηλιακό και σαγιονάρες και θα μείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι. Πρέπει να είμαι ετοιμοπόλεμος.![]()
Αυτό θέμε, να δούμε και κάνα κολαράκι... Βαρέθηκα να σας βλέπω κολόγεροι.......... εγω λεω να παρουμε τα βουνα κανονικα και να μεινουμε εκει ψηλα ..... γιατι στην Ψαθα και στις λοιπες παραλιες η ουρα των Ι.Χ θα ειναι .... μακριαααααα ......!fghg
Τι μλκς είσαι ρε;.... μην φας ...... θα φας καλα το σαββατο ...... εσενα περιμενουν τα μοντελα ......!
View attachment 17162
Ποτέ μα ποτέ... Αν το λές αυτό κατάλαβα την εμπειρία σου στο SEX τρία Michelin σαν τον καλύτερο μάστορα.... Ρε άστα διάλα...Τα πιο καλά πηδήματα τα κάνουν οι γεμάτες,κάτι ξέρει ο stelios62...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι μλκς είσαι ρε;![]()
Μπορεί να έχουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο όμως ρε φίλε...Καλά σου λέει ο Στέλιος. Μετά την καραντίνα έτσι θα είναι οι περισσότερες......![]()
Μπορεί να έχουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο όμως ρε φίλε...![]()
Τα πιο καλά πηδήματα τα κάνουν οι γεμάτες,κάτι ξέρει ο stelios62...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ότι πρέπει ειναι αυτά για τον κύριο.... μην φας ...... θα φας καλα το σαββατο ...... εσενα περιμενουν τα μοντελα ......!
View attachment 17162
Μανάρια!!!! Extra power & large love.... μην φας ...... θα φας καλα το σαββατο ...... εσενα περιμενουν τα μοντελα ......!
View attachment 17162