Αύριο Σάββατο 25 του μηνού θα πάω για καφεδάκι στον Πολύδροσο Φωκίδας, στον Παρνασσό για κάνα ορεινό χιλιόμετρο και καφεδάκι με τη δροσια του βουνού, αν θέλει κανείς να βολτάρει, θα φύγω από το χωριάτικο στον Αγ Στέφανο κατά τις 09:30 !!
Αύριο Σάββατο 25 του μηνού θα πάω για καφεδάκι στον Πολύδροσο Φωκίδας, στον Παρνασσό για κάνα ορεινό χιλιόμετρο και καφεδάκι με τη δροσια του βουνού, αν θέλει κανείς να βολτάρει, θα φύγω από το χωριάτικο στον Αγ Στέφανο κατά τις 09:30 !!
Ωραίος ο Πάνος!!!διαδρομή έχω λέω για παλιά εθνική Αυλώνα, Θήβα , Άνω Τιθορεα ,Αμφίκλεια, Πολύδροσο μέσω Παρνασσού !!Έχω χρόνο αύριο....
Καλή επιλογή.
Έχω κάνα τεσσάρι χρόνια να πάω...
Ωραίος ο Πάνος!!!διαδρομή έχω λέω για παλιά εθνική Αυλώνα, Θήβα , Άνω Τιθορεα ,Αμφίκλεια, Πολύδροσο μέσω Παρνασσού !!
Σαν ένα πρόχειρο δρομολόγιο!!![]()
Πανο εθνική δεν θα πιάσουμε καθόλου!! Παράδρομο μέχρι Θήβα, Αλιαρτο, Χαιρώνεια κλπΑφού θα είσαι Χωριάτικο, λογικά η διαδρομή θα πάει όλο παράδρομο κ είσοδος στην νέα εθνική στον κόμβο για Χαλκίδα..
Μετά, έξοδος πρίν το Ακραίφνιο για να πάμε Αλίαρτο κλπ.
Ωραία και κλασική διαδρομή Κωστή, αλλά ξεφεύγει αρκετά από το αρχικό πλάνο!!
Αν μου επιτρέπετε να προτείνω αυτή;
Παράδρομο Μαλακάσα, Αυλώνα, Σχηματαρι, Θήβα!!!!Για καντο πιο λιανά και μετρημενα ..... απο το Χωριατικο μεχρι Θηβα ..... ποια διαδρομη εννοεις ?![]()
Έγινε Πανο!! Θα τα πούμε σε κάποια από τις επόμενες!!καλή βόλτα και σε εσένα φίλε!!Τελικά, ναι μεν έχω ελεύθερο χρόνο σήμερα, αλλά όχι για ολόκληρη μέρα.
Οπότε, θα πάω κάπου εδώ κοντά.
Καλή βόλτα!
Αποστόλη, μια άλλη φορά...