- Περιοχή
- Μελίσσια
- Μοτοσυκλέτα
-
GS 1250 ADVE 19
Beverly 400
- Όνομα
- Παναγιώτης
- Περιοχή
- Mελισσια
Αν και δεν ήμουν από αυτούς που έστησα σκηνή, το Σάββατο που πέρασα από εκεί για καφεδάκι πέρασα υπέροχα.... παίδες σας ζήλεψα, θα εξοπλιστώ με τα απαραίτητα για επόμενες εξορμήσεις.
Πάρε καλή σκηνή και καλό sleeping bag γιατί κάποιοι έμαθα κρυώναν το βραδυ ..Αν και δεν ήμουν από αυτούς που έστησα σκηνή, το Σάββατο που πέρασα από εκεί για καφεδάκι πέρασα υπέροχα.... παίδες σας ζήλεψα, θα εξοπλιστώ με τα απαραίτητα για επόμενες εξορμήσεις.
εγώ ξέρω ότι αυτοί οι κάποιοι ήταν να έρθουν και μελισσουργούς με αυτόν το εξοπλισμό.......Πάρε καλή σκηνή και καλό sleeping bag γιατί κάποιοι έμαθα κρυώναν το βραδυ ..![]()
Χαχαχα .. άσε το σκέφτηκα και εγώ κάποια στιγμή και λέω πως την γλύτωσα..εγώ ξέρω ότι αυτοί οι κάποιοι ήταν να έρθουν και μελισσουργούς με αυτόν το εξοπλισμό.......

Ενας λογος που εχω 5 σκηνες αναλλογα εποχη καιρο...Ο Μοτοσυκλετισμός ενώνει.....Ο Τάκης είναι εγγύηση στην οργάνωση κάμπινγκ !!!!
Να είμαστε πάντα καλά να κάνουμε ότι γουστάρουμε.
Σχετικά με τον εξοπλισμό, δυστυχώς ή ευτυχώς απαιτείται σοβαρός εξοπλισμός και ειδικά οι σκηνές, υπνοσακοι και υπόστρωμα.... Εξοπλισμός καλοκαιρινός είναι απαγορευτικος για τους μήνες που κάνουμε τα ποτάμια!!!
Με μερικες πρακτικες προσθηκες και ο καλοκαιρινος μπορει να βολεψει αρκετα.Ο Μοτοσυκλετισμός ενώνει.....Ο Τάκης είναι εγγύηση στην οργάνωση κάμπινγκ !!!!
Να είμαστε πάντα καλά να κάνουμε ότι γουστάρουμε.
Σχετικά με τον εξοπλισμό, δυστυχώς ή ευτυχώς απαιτείται σοβαρός εξοπλισμός και ειδικά οι σκηνές, υπνοσακοι και υπόστρωμα.... Εξοπλισμός καλοκαιρινός είναι απαγορευτικος για τους μήνες που κάνουμε τα ποτάμια!!!
5 σκηνές...;;; τ' έχεσες...εδώ μια παλεύω να πάρωΕνας λογος που εχω 5 σκηνες αναλλογα εποχη καιρο...
Οταν κανεις καμπιγκ απο το 855 σκηνές...;;; τ' έχεσες...εδώ μια παλεύω να πάρω![]()

τοσο νεος εισαι?
εγω απο το 1978![]()

Σκηνη τι ειναι αυτο σλπι μπανγκ και ομπρελα για την υγρασια για το κεφαλητοσο νεος εισαι?
εγω απο το 1978![]()
Τρομερό βίντεο !! Μόνο που δεν βλέπεται με άδειο στομάχι .....Υγεία και καλές βόλτες πάντα!!