Άραγε αν χαλαγαν οι ντιζες συμπλετη κατα σωρηδόν στα μοντελα του ποια θα ηταν η αντίδραση του?Zhang Xue – Παγκόσμια αίσθηση μετά από αντιδράσεις του σε διαμαρτυρία πελάτη - BIKEIT! https://share.google/vDb8tmvfNxxdiOfjF
Από την εμπειρία μου και μόνο,οι χειρότερες εταιρείες ως προς την αντιμετώπιση του πελάτη στις ανάλογες περιπτώσεις είναι όλες οι Ιαπωνικές με πρώτη την Honda .....

Για ποια εταιρεία λες;Άραγε αν χαλαγαν οι ντιζες συμπλετη κατα σωρηδόν στα μοντελα του ποια θα ηταν η αντίδραση του?
Έχω ακούσει για μια αλλη εταιρεία που τις τρώει σα καραμέλες και δε συμβαίνει τιποτα
Στάλθηκε από το SM-A556B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εννοεί την voge έχει λυθεί το πρόβλημα προ πολλού....Για ποια εταιρεία λες;
Πολύ AI ρε φίλε!
Εξαιρετικό βίντεο για αυτούς που ενδιαφέρονται για τις συγκεκριμένες 3 μοτό.
Βάλτε το στην ελληνική φωνητική μετάφραση
Αξίζει
Και λοιπόν; Ακριβής μετάφραση, χωρίς γλωσσικές ανακρίβειες.Σαφης λόγος,απλός,και σωστός.Και γλαφυρός πολλές φορές.Με εξέπληξε προσωπικά.Πολύ AI ρε φίλε!
Στην προκειμένη περίπτωση θα προτιμούσα ένα review από άνθρωπο παρά μια απλή παράθεση των χαρακτηριστικών τους.Και λοιπόν; Ακριβής μετάφραση, χωρίς γλωσσικές ανακρίβειες.Σαφης λόγος,απλός,και σωστός.Και γλαφυρός πολλές φορές.Με εξέπληξε προσωπικά.
Δεν έκανε απλή παράθεση.Αναφερει συγκεκριμενα χαρακτηριστικά,που μόνο όταν τα έχεις οδηγήσει μπορείς να τα αναφέρεις.Προφανως τις έχει οδηγήσειΣτην προκειμένη περίπτωση θα προτιμούσα ένα review από άνθρωπο παρά μια απλή παράθεση των χαρακτηριστικών τους.
Νομίζω δεν κατάλαβες ότι ο παρουσιαστής δεν είναι κανένα υπαρκτό πρόσωπο. Κάποιος έβαλε το ΑΙ να δημιουργήσει ένα βίντεο όπως αν ένας από εμάς ρωτούσε το ΑΙ την γνώμη του για αυτές τις τρεις μοτοσυκλέτες. Δηλαδή αντλεί στοιχεία από το διαδίκτυο και τα δημιουργεί με τρόπο τέτοιο σαν να έχει κάνει κάποιος ένα συγκριτικό.Δεν έκανε απλή παράθεση.Αναφερει συγκεκριμενα χαρακτηριστικά,που μόνο όταν τα έχεις οδηγήσει μπορείς να τα αναφέρεις.Προφανως τις έχει οδηγήσει
οκ.ακομα και έτσι όμως,μάλλον έχει αναπαραξει και έχει ανασυνθέσει γνώμες χρηστών.,διότι αναφέρει συγκεκριμένα γεγονότα ,περί φρεναρίσματος,κρατήματος στις στροφές, αέρος στην ζελατίνα κλπ.Δεν είναι κακό να μπορείς να ανασυνθέσεις 3 διαφορετικές γνώμες σε ένα βίντεο.Αλλωστε όταν κάνουμε κάποια ερώτηση στο ΑΙ , π.χ. αξιοπιστία voge 500 ds ( που έχω εγώ)η εφαρμογή μας ανατρέχει σε εκατοντάδες γνώμες αγοραστών και απαντά αναλογως.Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό.Απροσωπο ίσως, νεωτεριστικό σίγουρα, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς είναι το μέλλον.Νομίζω δεν κατάλαβες ότι ο παρουσιαστής δεν είναι κανένα υπαρκτό πρόσωπο. Κάποιος έβαλε το ΑΙ να δημιουργήσει ένα βίντεο όπως αν ένας από εμάς ρωτούσε το ΑΙ την γνώμη του για αυτές τις τρεις μοτοσυκλέτες. Δηλαδή αντλεί στοιχεία από το διαδίκτυο και τα δημιουργεί με τρόπο τέτοιο σαν να έχει κάνει κάποιος ένα συγκριτικό.
Άλλωστε το λέει και στο summary: "Made with AI"
Καλά σίγουρα από το τίποτα και αυτό είναι καλό. Απλά περιμένω ένα κανονικό review από τους εδώ "ειδικούς".οκ.ακομα και έτσι όμως,μάλλον έχει αναπαραξει και έχει ανασυνθέσει γνώμες χρηστών.,διότι αναφέρει συγκεκριμένα γεγονότα ,περί φρεναρίσματος,κρατήματος στις στροφές, αέρος στην ζελατίνα κλπ.Δεν είναι κακό να μπορείς να ανασυνθέσεις 3 διαφορετικές γνώμες σε ένα βίντεο.Αλλωστε όταν κάνουμε κάποια ερώτηση στο ΑΙ , π.χ. αξιοπιστία voge 500 ds ( που έχω εγώ)η εφαρμογή μας ανατρέχει σε εκατοντάδες γνώμες αγοραστών και απαντά αναλογως.Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό.Απροσωπο ίσως, νεωτεριστικό σίγουρα, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς είναι το μέλλον.