Wellcome to the jungle!Πόσο καλη ημέρα μπορεί να είναι όταν σε παίρνουν τηλ να πας για δουλειά ενω δεν δουλευες
ByeByeByeΠαλικαρια να παρακαλεσω για μια ακομη φορα να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι με τις φωτογραφιες που ανεβαζουμε.
Πρωταγωνιστριες στο φορουμ ειναι οι δικυκλες κυριες και οχι κυριες με "ελλειπη εξοπλισμο".
Ευχαριστω
ΥΓ Οπως εχει ξαναειπωθει φωτογραφιες που ενδεχομενως να προσβαλουν μελη της παρεας μας θα διαγραφονται χωρις προειδοποιηση.
Καλημέρα φίλε Δημήτρη!Ε όχι κ γέρος ρε φίλε!Καλημέρα παρέα...!!View attachment 6453
Καλημέρα φίλε Δημήτρη!Ε όχι κ γέρος ρε φίλε!
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ σωστά...τελικά πιο γέρος φαίνεται ένας εικοσάρης που ξημεροβραδιάζεται με ένα κινητό, από έναν εξηντάρη που καβαλάει μοτοσυκλέτα και χάνεται σε στριφτερούς δρόμους...Καλημέρα φίλε Δημήτρη!Ε όχι κ γέρος ρε φίλε!
Δεν μιλάω για εμένα φιλαράκι...!!Καλημέρα φίλε Δημήτρη!Ε όχι κ γέρος ρε φίλε!

Που θα πάει φιλαράκι σε λίγο θα αρχίσουμε να βγαίνουμε..!!Πάρα μπήκα στα ρούχα. ..
Παλικαρια να παρακαλεσω για μια ακομη φορα να ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι με τις φωτογραφιες που ανεβαζουμε.
Πρωταγωνιστριες στο φορουμ ειναι οι δικυκλες κυριες και οχι κυριες με "ελλειπη εξοπλισμο".
Ευχαριστω
ΥΓ Οπως εχει ξαναειπωθει φωτογραφιες που ενδεχομενως να προσβαλουν μελη της παρεας μας θα διαγραφονται χωρις προειδοποιηση.
οπως λεει μια παροιμια ειμαι 18 χρονων με 32 χρονια εμπειριας!!!!!τα πιπινια αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![]()