Καλημερααααα...
Για μας νυχτα η μερα το ιδιο ειναι.......Tracer μπρεζα λεμεεεεεε....Αλλαξες Ηπειρο,η σου εκανε η κουδουνιστρα το μυαλο κουρκουτι;

Το μηχανακι μου ειναι ισως το πιο αλητικο του φορουμ.....ΚΤΜ τωρα και φουτσες....ο![]()
The Prick will goes cloud... Να μην στο μεταφράζω βραδιάτικο..... Τα ίδια μου έλεγε και ο άλλος με το 1290, στην Αράχωβα , που δεν είχε τον δικό σου ματρακά.....Κάνε αστειακια τώρα που ακομη το στρώνω. Μετά θα κοπούν αυτά!
:D:D:D

Θέλω να διαδώσετε το Ελληνικό πνεύμα στίς εσχατιές της Ευρώπης ...Ειδικά στον γυναικείο πλυθησμό...Kάλησπερα σας απο νόβι σαντ
![]()
Sent from matrakas phone
The Prick will goes cloud... Να μην στο μεταφράζω βραδιάτικο..... Τα ίδια μου έλεγε και ο άλλος με το 1290, στην Αράχωβα , που δεν είχε τον δικό σου ματρακά.....![]()

Πρόσεχετε κύριε πρόεδρε με τον υπερσιβηρικό μην σας φύγει καμμία βίδα από το μοτέρ στα 320χλμ/ω..Έχεις τελική 220-230 και μιλάς;;; Άσε το quickshifter... ούτε 6η δε θα βάλω δηλαδή;;;
Και το αποκαλείς και λαίλαπα πανάθεμά σε!
Με το 990 πάντως ίσως είχες μερικές ελπίδες.

Κοίτα μην λές πολλά γιατί φωνάζω Γκαγκάριν και καταλαβαίνεις ότι θα βλέπεις πάλι Ιαπωνέζικο φανάρι...χαχαχχαχαχαχχαχαχαααα...![]()
Βρε Μανώλη... Μήπως δεν κατάλαβες καλά;; Δεν πήρα tracer!
Κρατά αυτή τη φώτο γιατί μόνο το πίσω φανάρι μου θα βλέπεις... κι αυτό από μακριά!
fghg
fghg
fghg