Καλημερες all over the earth part 2

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Καλό βράδυ!
Aν δεν είναι fake,ανατριχιαστικό...

Τελευταία επεξεργασία:

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Καλό βράδυ!
Δεν πιστεύω ότι είναι fake...
Ανατριχιαστικό.
fake βρε

dikoukos

old member
Μοτοσυκλέτα
Kawasaki Versys 1000
Cf moto MTX 1000
Όνομα
Xατζηπετροs Δημητρηs
Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος

Timos_Tsamis

member
Περιοχή
Agrinio
Μοτοσυκλέτα
Honda CBR600 F4i 2002
Honda CB400 Super Four 1992
Honda XL 600V Transalp 1998
BMW K1300S 2009
Όνομα
Tsamis Timoleon
Περιοχή
Agrinio
Εσυ να ανεβασεις καμμια φωτο απο το ταξιδι που πηγες, και ασε τα γαλλικα! Devil

Με έπιασε προκοπή για εργασία τώρα, όταν ξεμπερδέψω θα γίνει και αυτό, έχει ο πεζόδρομος καφετέριες πέρνα καμία βολτούλα! Smileys drinking beer Emoticon Devil

Caesarsk

well know member
Νωρίς το πρωί πηγαίνοντας σε ραντεβού SUV μου κορνάρει και πάει να με πατήσει γιατί βιάζεται. Βγαίνουμε στην ευθεία ακολουθεί από πίσω και στο φανάρι σταματά πίσω μου. Κατεβαίνω από την μηχανή να τον ρωτήσω ποιο το πρόβλημά του και κατεβαίνει από πίσω από την μηχανή τύπος λέγοντάς μου "ΕΦΥΓΕΣ"...του λέω "Πιο ευγενικά σε παρακαλώ"..."Εκανε μαλακία έφυγες" μου λέει. "Φευγω γιατί σέβομαι την δουλειά σου αλλά και εμένα με περιμένουν σπίτι δυο παιδια" του λεω καβαλώντας την μηχανή.

Φτάνω στο ραντεβού, για ένα "Πρόβλημα" που δεν είναι προβλημα μου αλλά πάω να τους βρω λύση. Με πιάνει τύπος και αρχίζει να με βρίζει μέσα στο πρόσωπό μου, τραβώντας μου το χέρι. Καταφέρνω για δεύτερη φόρα μέσα στο πρωινό να είμαι ΖΕΝ και να μην απαντήσω ούτε λεκτικά ούτε χειροπρακτικά...

ΑΛΛΑ ΟΧΙ δεν είναι καλή μέρα. Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα και ελπίζω να την βγάλω χωρίς να έρχεστε να με βγάλετε από κάποιο τμήμα

PetrosPetr

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Honda XL 650V Transalp
Όνομα
Petros
Νωρίς το πρωί πηγαίνοντας σε ραντεβού SUV μου κορνάρει και πάει να με πατήσει γιατί βιάζεται. Βγαίνουμε στην ευθεία ακολουθεί από πίσω και στο φανάρι σταματά πίσω μου. Κατεβαίνω από την μηχανή να τον ρωτήσω ποιο το πρόβλημά του και κατεβαίνει από πίσω από την μηχανή τύπος λέγοντάς μου "ΕΦΥΓΕΣ"...του λέω "Πιο ευγενικά σε παρακαλώ"..."Εκανε μαλακία έφυγες" μου λέει. "Φευγω γιατί σέβομαι την δουλειά σου αλλά και εμένα με περιμένουν σπίτι δυο παιδια" του λεω καβαλώντας την μηχανή.

Φτάνω στο ραντεβού, για ένα "Πρόβλημα" που δεν είναι προβλημα μου αλλά πάω να τους βρω λύση. Με πιάνει τύπος και αρχίζει να με βρίζει μέσα στο πρόσωπό μου, τραβώντας μου το χέρι. Καταφέρνω για δεύτερη φόρα μέσα στο πρωινό να είμαι ΖΕΝ και να μην απαντήσω ούτε λεκτικά ούτε χειροπρακτικά...

ΑΛΛΑ ΟΧΙ δεν είναι καλή μέρα. Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα και ελπίζω να την βγάλω χωρίς να έρχεστε να με βγάλετε από κάποιο τμήμα
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτές οι μέρες φίλε... Ψυχραιμία θέλει φίλε να περάσει η κακιά στιγμή.

Ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως!! Είμαστε που είμαστε σαν λαός ευέξαπτος και κλανιά πορδή και εξάτμιση αλλά τον τελευταίο καιρό, ίσως από τις καραντίνες κλεισούρα ανεργία, έχει παραγίνει το κακό.

Top Bottom