Σου γυαλισε το GSX 1400 εεεεεεε? Μην ντρεπεσαι χτυπατο!Ιεροσυλια ναου, βρε maik900 .......!
Εστω και φωτογραφικα πρεπει να τηρουνται αποστασεις γιατι υπαρχει τοσο χαος μεταξυ τους ..... που δεν αφηνει να δεσει απο εικαστικης αποψεως το ολο θεμα .....!![]()
Καλημέρα στην παρέα από τη Σερβία .....
Μετά από μια εντελώς απρόσμενη περιπέτεια υγείας και την εξοικείωση μου με τα χειρουργεία του νοσοκομείου της κοντινής πόλης, επέστρεψα στη βάση μου σήμερα. Όλα καλά. Υγεία παίδες και με αυτό δεδομένο να βολτάρετε και να περνάτε καλά !
Περαστικά ρε φίλεΚαλημέρα στην παρέα από τη Σερβία .....
Μετά από μια εντελώς απρόσμενη περιπέτεια υγείας και την εξοικείωση μου με τα χειρουργεία του νοσοκομείου της κοντινής πόλης, επέστρεψα στη βάση μου σήμερα. Όλα καλά. Υγεία παίδες και με αυτό δεδομένο να βολτάρετε και να περνάτε καλά !
Περαστικά σιδερένιοςΚαλημέρα στην παρέα από τη Σερβία .....
Σιδερενιος Αγγελε παντα καλα φιλεΚαλημέρα στην παρέα από τη Σερβία .....

Θειο, καλοκαιρι με καυσωνα, εφαρμοζουμε το dress code! Χαθηκαν δυο κοριτσακια με μαγιω η τουλαχιστον με δυο καλοκαιρινα φορεματακια!