Πρόσεχε Αποστόλη!!Παρέα με Ιάπωνες σήμερα!!!
View attachment 12350
Τους έχω πάρει χαμπάρι, είναι κρυφοευρωπαϊκακηδες!!!Πρόσεχε τους τζαπάν Απόστολε!!
Καλό στρίψιμο μάγκες!
Περιμένουμε εντυπώσεις..
Bike
Τους έχω πάρει χαμπάρι, είναι κρυφοευρωπαϊκακηδες!!!
![]()
Ως γνωστόν.....όλοι γουστάρουν τις ξανθιές αλλά παντρεύονται τις μελαχρινές..
![]()
Aπόστολε... μαθαίνω έφτασες γρήγορα!, ακούραστα! & απροβλημάτιστα!.. για ξανά κοίτα μηχανή & πλαίσιο - μήπως είναι κάπου γραμμένο 'Japan' .Γιαυτό τους άφησα και έφυγα!!!!! Χαχαχα!!!!
Νταξει μάγκες επιστροφή για εμένα όλα κομπλέ πρόλαβα βάρεσα κάρτα πάρα δέκα !!!![]()
Back home πριν κάνα μισάωρο.
Υπέροχη παρέα, υπέροχη βόλτα και μια μέρα με έναν ανοιξιάτικο καιρό...που να μην σου κάνει η καρδιά να γυρίσεις.
Ο Αποστόλης έπρεπε να φύγει για δουλειά, έτσι συνεχίσαμε εγώ κι ο Γιώργος προς Ζαρούχλα, αλλά τελικά μετά από μια υπέροχη ορεινή διαδρομή κατεβήκαμε στη θάλασσα και φάγαμε στην Ακράτα.
Ραντεβού στην επόμενη παίδες!!
![]()
![]()
![]()
Λάδια καλά θα είναι... μη φύγει όλο το μπουρί και το φάει κάνας χριστιανός από πίσω!!!Σημερινή συζήτηση Εμού και του Νότη, πριν ξεκινήσουμε...
-Νότη, του είπα.. ''Προτείνω να πας μπροστά - όχι πως δεν εμπιστεύομαι τον Απόστολο, ίσα ίσα που είναι και καλό τιμόνι.. αλλά να - έχει ψηλά το 1050 την εξάτμιση.. και λίγο... φοβάμαι!''.
-Σαν να έχεις δίκιο, μου είπε.. ''Έτσι ψηλά όπως έχει το μπουρί.. αν αρχίσει και πετάξει κανά λάδι - και χωρίς ζελατίνα που είμαι.. την πάτησα! - καλύτερα να βάλουμε τον 'Ευρωπαίο' στην μέση... και ανθρωπιστικά μείνε Εσύ με την 'Χοντρή' πίσω! - μήπως και χρειαστεί να τον μαζέψεις''. :);):(
-Κοντά στα 200χλμ συνεχόμενα με Ευρωπαικό... πάντα έχεις τον φόβο!..fgh
fghg
![]()
Μηχανή και πλαίσιο δεν ξέρω αλλά αναρτήσεις και φρένα σίγουρα είναι Japan!!!Aπόστολε... μαθαίνω έφτασες γρήγορα!, ακούραστα! & απροβλημάτιστα!.. για ξανά κοίτα μηχανή & πλαίσιο - μήπως είναι κάπου γραμμένο 'Japan' .
fghg
![]()