Τρεις και ο κούκος Είμασταν σήμερα!.. 'δεν ήθελες' - τώρα μας βλέπω για ''πανελλήνια''...Εξελίσσεται σε Πανελλήνια...

fghg
Κανένα 1400cc δεν υπάρχει βρε Παιδιά?? - να περάσει από πάνω!!...Τι άκουσα ?
Και καφέδες και βενζίνες και διόδια ?
Μη συνωστίζεστε στην είσοδο θα μπουκάρω με φόρα !!!!!!!

fghg
Το καίει το καίει... Αφού είναι καθαρό....... Για να ζεσταθούμε!!...τώρα για τα μοτέρ!! - δεν ξέρω..
fghg
fghg
![]()

Τι άκουσα ?
Και καφέδες και βενζίνες και διόδια ?
Μη συνωστίζεστε στην είσοδο θα μπουκάρω με φόρα !!!!!!!

Μπα; Θα βγάλεις το καναρίνι βόλτα;Με τέτοιες προσφορές, μέχρι κι εγώ θα έρθω!
(αν έχει τζαμάτο καιρό φυσικά)

Μπα; Θα βγάλεις το καναρίνι βόλτα;![]()

Μην το λες, είναι το καλύτερο περιβάλλον για πλαγιολισθήσεις.Τις βουνίσιες υγρασίες φοβάμαι βασικά.
Διότι εκτός από επικίνδυνες που είναι, δε σ' αφήσουν να ξεδιπλώσεις και τα άλογα στο δρόμο όπως θα ήθελες......![]()
να το κρατας στο κλουβι ,μηπως κ λερωθει απο την βροχη κ τα χωματαΤις βουνίσιες υγρασίες φοβάμαι βασικά.
Διότι εκτός από επικίνδυνες που είναι, δε σ' αφήσουν να ξεδιπλώσεις και τα άλογα στο δρόμο όπως θα ήθελες......![]()
να το κρατας στο κλουβι ,μηπως κ λερωθει απο την βροχη κ τα χωματα
λίγα τα ψωμιά σου όταν βρεθούμε. Ούτε τη σκόνη μου δε θ΄ αντικρίσεις.......
Ε ρε γλέντια...Μάρκο, να κρατήσω εγώ τον 0,14 κατά την διάρκεια της κόντρας?Κουμπάρε,λίγα τα ψωμιά σου όταν βρεθούμε. Ούτε τη σκόνη μου δε θ΄ αντικρίσεις.......
![]()
αφου θα σε αφησω να περασεις βρε ...κομπαρε. θα μεινω πιο πισω για να κατσει η ...σκονη σουΚουμπάρε,λίγα τα ψωμιά σου όταν βρεθούμε. Ούτε τη σκόνη μου δε θ΄ αντικρίσεις.......
![]()
Κρίμα 15 φεύγω για Σιγκαπούρη για καμμία 15αρια μέρες, θα τα ξαναπούμε την Άνοιξη.Έχω υπηρεσία Σ/Κfgh
fgh
Στην επόμενη ΆρηΈχω υπηρεσία Σ/Κfgh
fgh

Κρίμα 15 φεύγω για Σιγκαπούρη για καμμία 15αρια μέρες, θα τα ξαναπούμε την Άνοιξη.
Θα την φυλάω εγώ...θα την κάνω καμιά βόλτα και φυσικά θα κοιμάται στα ζεστά με τις δικές μου...και τι θα απογίνει η λαίλαπα τόσο καιρό....??? θα πάθει κοκομπλόκο..... θέλει στοργή.... θέλει χάδια...

E ναι.....Θα την φυλάω εγώ...θα την κάνω καμιά βόλτα και φυσικά θα κοιμάται στα ζεστά με τις δικές μου...
Ε φανταστικέ Ινδιάνε?![]()
Τ Γιατι το νοεμβριο μπαινει η λαιλαπα σε χειμερεια ναρκη , δεν αντεχει το κρυο?Κρίμα 15 φεύγω για Σιγκαπούρη για καμμία 15αρια μέρες, θα τα ξαναπούμε την Άνοιξη.

"Οχι ο "Αρης δυσκολεύεται... Η λαίλαπα τον Χειμώνα είναι στο στοιχείο της...Τ Γιατι το νοεμβριο μπαινει η λαιλαπα σε χειμερεια ναρκη , δεν αντεχει το κρυο?![]()