N
notakos600
Guest
Αν δούμε ότι έχει βροχή θα το αναβάλλουμε για το επόμενο Σάββατο 12/10.
Όμορφη πρόταση Άγγελε!Θα μπορούσαμε βέβαια πάντα (για να μη χάσουμε και αυτό το Σάββατο), να φέρουμε τη βόλτα πιο Ανατολικά καθώς τα πιο έντονα φαινόμενα φαίνονται μέχρι στιγμής στη δυτική Ελλάδα.
Θα μπορούσαμε π.χ. να την κάνουμε προς Πόρτο Χέλι ή ακόμα καλύτερα Γαλατά (έχει φρεσκοστρωμένο δρόμο) προορισμούς για τους οποίους δεν δείχνει κάτι το Σάββατο ......
Απλά υποθέσεις και προτάσεις κάνω επί των οποίων τον τελικό λόγο έχει αυτός που οργανώνει τη βόλτα.
Θα μπορούσαμε βέβαια πάντα (για να μη χάσουμε και αυτό το Σάββατο), να φέρουμε τη βόλτα πιο Ανατολικά καθώς τα πιο έντονα φαινόμενα φαίνονται μέχρι στιγμής στη δυτική Ελλάδα.
Θα μπορούσαμε π.χ. να την κάνουμε προς Πόρτο Χέλι ή ακόμα καλύτερα Γαλατά (έχει φρεσκοστρωμένο δρόμο) προορισμούς για τους οποίους δεν δείχνει κάτι το Σάββατο ......
Απλά υποθέσεις και προτάσεις κάνω επί των οποίων τον τελικό λόγο έχει αυτός που οργανώνει τη βόλτα.
Θα το δούμε και αύριο για να είμαστε σίγουροι.Έχω την εντύπωση ότι ο καιρός θα ξεθυμάνει νωρίτερα και το Σάββατο θα είναι μια χαρά.
Μετεωρολόγος βέβαια δεν είμαι αλλά έχω αυτήν την εντύπωση. Οπότε μπορούμε ακόμα να ελπίζουμε και να γίνει όπως ήταν αρχικά η πρόταση του Παναγιώτη.
Δεν έκανε δουλειά η ομελέτα?![]()
κ βεβαια εκανε.τετοια ωρα που γυρισα τι ηθελες να κανω ,μουσακα;
Αξία ανεκτίμητη
Μουσακά έφαγα σήμερα ρε φίλε...το καλό όταν δεν έρχεται στη βόλτα η γυναίκα...
εμ εμενα δουλειει ,οποτε εγω ειμαι η ...κατινα του σπιτιου
Μουσακά έφαγα σήμερα ρε φίλε...το καλό όταν δεν έρχεται στη βόλτα η γυναίκα...
Μακάρι να ήταν όλοι οι άντρες κατίνες όπως εσύ φίλε...εμ εμενα δουλειει ,οποτε εγω ειμαι η ...κατινα του σπιτιου