apache
Μαθουσάλας member
Ναι τρελλή....Αχαχαχχαχαχαχαχαχχχχ...Διακρίνω μία ζήλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ναι τρελλή....Αχαχαχχαχαχαχαχαχχχχ...Διακρίνω μία ζήλια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ναι τρελλή....Αχαχαχχαχαχαχαχαχχχχ...

Ναι είναι από τον δεύτερο τόμο....νομιζω τα ιδια ακριβως τα εχω ξαναδιαβάσει....
![]()
Το μόνο που δεν είπε ήταν πως το αγόρασε ραγισμένο...Έχει παίξει ανάλογο ζήτημα και σε άλλο 1190 στην άλλη πλευρά του ατλαντικού... Ο συγκεκριμένος τύπος πάντως ισχυρίζεται πως μετά την επιδιόρθωση που έκανε έχει γράψει άλλα 6000 "σκληρά" μίλια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!
Όσο για το μέγεθος του φορτίου..; Λέει τα εξής:
For all of you who think it was my payload that caused the failure...ktm specs claim max payload @ 205kg (452lbs.) I weigh with gear around 225lbs. Leaving 227lbs. On the table. Also to much weight on the rack would cause the subframe to break not the main frame. After reviewing my photos from earlier that day I could see that the frame was broke many miles before and what I heard snap was actually the subframe finally giving in to the stress of holding the whole bike together.
Εμένα η απορία μου είναι η εξής:
-Γιατί όλα αυτά τα "χοντρά" συμβαίνουν 9 στις 10 στο Αμέρικα;;
Και γιατί στο 1290 δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο;Έχει παίξει ανάλογο ζήτημα και σε άλλο 1190 στην άλλη πλευρά του ατλαντικού... Ο συγκεκριμένος τύπος πάντως ισχυρίζεται πως μετά την επιδιόρθωση που έκανε έχει γράψει άλλα 6000 "σκληρά" μίλια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!
Όσο για το μέγεθος του φορτίου..; Λέει τα εξής:
For all of you who think it was my payload that caused the failure...ktm specs claim max payload @ 205kg (452lbs.) I weigh with gear around 225lbs. Leaving 227lbs. On the table. Also to much weight on the rack would cause the subframe to break not the main frame. After reviewing my photos from earlier that day I could see that the frame was broke many miles before and what I heard snap was actually the subframe finally giving in to the stress of holding the whole bike together.
Εμένα η απορία μου είναι η εξής:
-Γιατί όλα αυτά τα "χοντρά" συμβαίνουν 9 στις 10 στο Αμέρικα;;
Και γιατί στο 1290 δεν έχει γίνει κάτι ανάλογο;
Που σε αυτά και αν δεν τους γαμούν την μάνα.
Eσύ δεν έχει ν'ανησυχείς σε κάτι, αυτά έγιναν σε μια σειρά παλαισίων που πουλήθηκαν στο USA , θα βρώ το λίνκ και θα στο στείλω που τα γράφουν οι ΚΤΜαδες της άλλης μεριάς.Γιατί αυτά είναι γιά τύπους που τα πάνε αέρα-πατέρα και μαμιόντας, εμείς οι πλέμπες πήραμε τις
μπουρούχες τα 1190................
"Ομως βρήκα πάτημα και θα σε γλεντάω....

Αμ πως;Γύρισε ο καιρός, θα γλεντήσει κι' ο φτωχός.................![]()
1050-1090-1190 ιδιο πλαισιοΔε νομίζω πάντως πως υπάρχει κάποια διαφορά από το 1190 στο 1290 στο πλαίσιο και στο υποπλαίσιο. Δεν ξέρω και στα σίγουρα όμως....
1290 σίγουρο άλλο πλαίσιο...1050-1090-1190 ιδιο πλαισιο
το ιδιο λεμε..1290 σίγουρο άλλο πλαίσιο...
Παιδιά αν και το έχω το μηχανάκι και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν θεωρώ οτι είναι το κατάλληλο "όπλο" για αληθινές ADV καταστάσεις, ίσως και να μην είναι για μένα, δεν ξέρω... θεωρώ την κατηγορία αυτή βαριά για off road. Κάνει για χωματόδρομο, αλλά όχι για off road. Τουλάχιστον όπως είναι στημένο εργοστασιακά... Το βάρος φαίνεται στο φρενάρισμα, 220kg το μηχανάκι, άλλα 35-40kg φόρτωμα, = 250-260kg, σύν ο αναβάτης άλλα 100kg με στολή-μπότες-κράνος κλπ., πάμε 350kg+. Και με ότι λάστιχα.... Άντε φρενάρησέ τα σε κατηφόρα με χαλίκι για να μπείς σε στροφή, τρέμει το καρύδι σου και σε λούζει κρύος ιδρώτας, αν χρειαστεί να διορθώσεις με πόδι, g@μ@ τα, με μεγάλα γράμματα!! Οπότε το φόρτωμα, όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο. Τα αμερικανάκια είδαν τα εργοστασιακά βίδεο - που είναι για να πουλήσει το μηχανάκι... - κι είπαν να κάνουν τα ίδια, λες κι είχαν τα εργοστασιακά του Paris-Dakar και με εργοστασιακό support team απο πίσω. Πού πας ρε Καραμήτρο;;;; Ας πρόσεχαν!!
+847Παιδιά αν και το έχω το μηχανάκι και είμαι πολύ ευχαριστημένος, δεν θεωρώ οτι είναι το κατάλληλο "όπλο" για αληθινές ADV καταστάσεις, ίσως και να μην είναι για μένα, δεν ξέρω... θεωρώ την κατηγορία αυτή βαριά για off road. Κάνει για χωματόδρομο, αλλά όχι για off road. Τουλάχιστον όπως είναι στημένο εργοστασιακά... Το βάρος φαίνεται στο φρενάρισμα, 220kg το μηχανάκι, άλλα 35-40kg φόρτωμα, = 250-260kg, σύν ο αναβάτης άλλα 100kg με στολή-μπότες-κράνος κλπ., πάμε 350kg+. Και με ότι λάστιχα.... Άντε φρενάρησέ τα σε κατηφόρα με χαλίκι για να μπείς σε στροφή, τρέμει το καρύδι σου και σε λούζει κρύος ιδρώτας, αν χρειαστεί να διορθώσεις με πόδι, g@μ@ τα, με μεγάλα γράμματα!! Οπότε το φόρτωμα, όσο το λιγότερο, τόσο το καλύτερο. Τα αμερικανάκια είδαν τα εργοστασιακά βίδεο - που είναι για να πουλήσει το μηχανάκι... - κι είπαν να κάνουν τα ίδια, λες κι είχαν τα εργοστασιακά του Paris-Dakar και με εργοστασιακό support team απο πίσω. Πού πας ρε Καραμήτρο;;;; Ας πρόσεχαν!!
... τι είναι το +847;; ...εγώ είμαι και ψάρακας εδώ μέσα και δεν τα πιάνω εύκολα!!+847

... τι είναι το +847;; ...εγώ είμαι και ψάρακας εδώ μέσα και δεν τα πιάνω εύκολα!!![]()