tracer
member
- Περιοχή
- ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
- Μοτοσυκλέτα
-
TRACER 900 GT
HONDA C50 (1985)
- Όνομα
- ΜΙΧΑΛΗΣ
- Περιοχή
- ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ
Το 2020 είχαμε κανονίσει ταξίδι Γερμανία για MOTOGP αλλά ο κύριος COVID μας άλλαξε τα σχέδια και τελικά δεν έγινε το ταξίδι.
Τον χειμώνα του 2021 λοιπόν κάθισα και έβγαλα ένα ταξίδι Ιταλία- Αυστρία, από την παρέα όμως δεν ακολουθούσε κανείς ε λέω κάποιος γνωστός θα βρεθεί να πάμε μέχρι τέλη Ιουνίου κανείς, οπότε λέω δεν γ@μιέται μόνος.
Κλείνω εισιτήρια κατάστρωμα (λόγω covid) κι έτσι βούρ για Πάτρα.
1η ημέρα 14/07/2021
Αθήνα-Πάτρα έβρασα στην κυριολεξία, έφτασα στην Πάτρα σχετικά νωρίς και πήγα για καφέ στον σταθμό, ευτυχώς είχε κάτι ανεμιστήρες σαν ανεμογεννήτριες και γρήγορα ήρθα στα ίσα μου.
Το καράβι 22 ώρες αρκετά βαρετό αλλά αναγκαίο.
Μια μικρή στάση στο Αίγιο να δροσιστούμε λίγο

2η ημέρα 15/07/2021
Αγκώνα λίμνη TARZO απόσταση 430 χλμ.
Το καράβι έφτασε Αγκώνα κατά τις 3 το μεσημέρι, βγαίνω εθνική και σε 3,30 ώρες περίπου είμαι στο camping στήνω σκηνούλα μπανάκι και βόλτα στο χωριό, πιο νέκρα πεθαίνεις με το ζόρι βρήκα να φάω κάτι.
η θέα του camping

το camping

3η ημέρα 16/07/2021
O καιρός μια χαρά θερμοκρασία 25-28 βαθμούς. Θα γράφαμε περίπου καμμιά 400 χλμ.
Για σήμερα είχα μεγάλα σχέδια.
1) PASSO BOLDO
2) πέρασμα του ορεινού δρόμου GROOSLOGNER (από τα κυριότερα περάσματα που ήθελα να κάνω)
3) SALZBURG (2 διανυκτερεύσεις)
Ξεκινάμε λοιπόν με PASSO BOLDO.

Λίμνη ZELL AM SEE

Συνεχιζεται
Τον χειμώνα του 2021 λοιπόν κάθισα και έβγαλα ένα ταξίδι Ιταλία- Αυστρία, από την παρέα όμως δεν ακολουθούσε κανείς ε λέω κάποιος γνωστός θα βρεθεί να πάμε μέχρι τέλη Ιουνίου κανείς, οπότε λέω δεν γ@μιέται μόνος.
Κλείνω εισιτήρια κατάστρωμα (λόγω covid) κι έτσι βούρ για Πάτρα.
1η ημέρα 14/07/2021
Αθήνα-Πάτρα έβρασα στην κυριολεξία, έφτασα στην Πάτρα σχετικά νωρίς και πήγα για καφέ στον σταθμό, ευτυχώς είχε κάτι ανεμιστήρες σαν ανεμογεννήτριες και γρήγορα ήρθα στα ίσα μου.
Το καράβι 22 ώρες αρκετά βαρετό αλλά αναγκαίο.
Μια μικρή στάση στο Αίγιο να δροσιστούμε λίγο

2η ημέρα 15/07/2021
Αγκώνα λίμνη TARZO απόσταση 430 χλμ.
Το καράβι έφτασε Αγκώνα κατά τις 3 το μεσημέρι, βγαίνω εθνική και σε 3,30 ώρες περίπου είμαι στο camping στήνω σκηνούλα μπανάκι και βόλτα στο χωριό, πιο νέκρα πεθαίνεις με το ζόρι βρήκα να φάω κάτι.
η θέα του camping

το camping

3η ημέρα 16/07/2021
O καιρός μια χαρά θερμοκρασία 25-28 βαθμούς. Θα γράφαμε περίπου καμμιά 400 χλμ.
Για σήμερα είχα μεγάλα σχέδια.
1) PASSO BOLDO
2) πέρασμα του ορεινού δρόμου GROOSLOGNER (από τα κυριότερα περάσματα που ήθελα να κάνω)
3) SALZBURG (2 διανυκτερεύσεις)
Ξεκινάμε λοιπόν με PASSO BOLDO.

Λίμνη ZELL AM SEE

Συνεχιζεται
Τελευταία επεξεργασία: