Θα αγόραζες στοκαρισμένη για χρόνια μοτοσυκλέτα;

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ξέχασες να βάλεις στην εξίσωση την καύλ@...

Εννοείς την "τύφλωση" που παθαίνουμε όταν πάμε να αγοράσουμε μηχανάκι επειδή γουστάρουμε και βλέπουμε μετά απο 2-3 μέρες αυτά που θα έπρεπε να δούμε πριν την πάρουμε;

N

notakos600

Guest
Εννοείς την "τύφλωση" που παθαίνουμε όταν πάμε να αγοράσουμε μηχανάκι επειδή γουστάρουμε και βλέπουμε μετά απο 2-3 μέρες αυτά που θα έπρεπε να δούμε πριν την πάρουμε;
Αυτό ακριβώς...έχει τύχει και σε μένα Rolling

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Αυτό ακριβώς...έχει τύχει και σε μένα Rolling

Έχει τύχει σε όλους μας
Προσωπικά όμως έχω βρει τρόπο εδώ και κάπου 10-12 χρόνια να το εξαλείψω. Κατά την αγορά πηγαίνω με λίστα ελέγχου σημείων την οποία και ακολουθώ κατά γράμμα και επίσης με πολύμετρο και πλήρη εξάρτηση για την οδηγήσω επιτόπου. Απο την στιγμή που ξεκίνησα να ελέγχω με αυτόν τον τρόπο μου έχω σχεδόν εκμηδενίσει τις "φόλα" αγορές.

Φυσικά ότι έλεγχο και να κάνεις, δεν μπορεί να δεις έναν ανορθωτή που θα καεί μετά απο 3000 χλμ ή πηνία ή εγκέφαλο. Γενικά στα ηλεκτρικά μπορείς να δεις μονο συγκεκριμένα πράγματα για την κατάσταση τους. Αλλά μηχανολογικά (που στοιχίζουν κιόλας) μπορείς να δεις πολλά.

BULMONT

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
ΚΤΜ 1190
Όνομα
BAΓΓΕΛΗΣ
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Nαι 226χλμ κινέζικα πάει, έτσι περνάει ο δρόμος στα 226;

Πρέπει να κουνιέται και να σείεται δεξιά-αριστερά, πάνω-κάτω, πέρα-δώθε, έτσι;;;;;abcdefghgkabcdefghgkabcdefghgkabcdefghgk

Top Bottom