Εγγύηση 24 μήνες από την μέρα που θα την αγοράσω. Versys 1000 s
Λογικα δωθηκε σε δημοσιογραφους για να εχει τοσα χλμ.Δυσκολο να επεσε σε χερια ασχετων.Καλο θα ηταν να ζητησεις ιστορικο επισκευων για να εχεις καλυτερη εικονα.Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος στο στρώσιμο. Βάζω τον εαυτό μου στη θέση ενός οδηγού που θέλει να το σκίσει κατά τη διάρκεια του test ride και εγω τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ πως. Το μηχανάκι είχε πολύ δύναμη.

Σε 2-3 περιοδικα να το εδωσε εγιναν τα χλμ.Test ride και 10000 χλμ δεν κολλάνε. Εκτός αν έκανε διηπειρωτικό ταξίδι. Λογικά μιλάμε για πρόσφατο μοντέλο που αυτά τα χιλιόμετρα έγιναν σε έναν χρόνο το πολύ ..
Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι και κάτι διαδικτυακοί που τους τα δίνουν για μια βδομάδα φιλεΈχει παραπάνω από ένα; Μόνο το moto ξέρω που μπορεί και κάνει τέτοιου είδους τέστ...
Έχει παραπάνω από ένα; Μόνο το moto ξέρω που μπορεί και κάνει τέτοιου είδους τέστ...
Είναι και κάτι διαδικτυακοί που τους τα δίνουν για μια βδομάδα φιλε
Δεν αξίζει για τόσο μικρή διαφορά κατά την γνώμη μου!Καλύτερα το 1100 το απλό που θα έρθει από ότι είπαν στην ksr από 14.500 μέχρι 15.000 ή το τρέχον στην έκδοση s στα 13.700 με 10.000 χιλ;;;;;;;
Το βερσους στην εκδοση s αυτο που αξιζει ειναι η οθονη και το cruise control ουτε το σιφτερ ουτε το cornering lights αξιζει εγω θα θεωρω αχρηστα μπλιμπλικιαΚαλύτερα το 1100 το απλό που θα έρθει από ότι είπαν στην ksr από 14.500 μέχρι 15.000 ή το τρέχον στην έκδοση s στα 13.700 με 10.000 χιλ;;;;;;;
Το cornering light για εμένα αξίζει αν οδηγείς νύχτα!Το βερσους στην εκδοση s αυτο που αξιζει ειναι η οθονη και το cruise control ουτε το σιφτερ ουτε το cornering lights αξιζει εγω θα θεωρω αχρηστα μπλιμπλικια
Το 1100 εχει στανταρ την ιδια οθονη του s απο την βασικη εκδοση και πιθανον να εχει στανταρ και το cruise control οποτε περιμενε το 1100