SHOOTER045
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
- Μοτοσυκλέτα
- GLX 90
- Όνομα
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- Περιοχή
- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Κάνουμε μιά δοκιμούλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
GAY THREAD ALERT !!!!
Κάνουμε μιά δοκιμούλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;![]()
Και εγώ Κώστα έχω Πολλάααααα χρονια να πάω....![]()
Ας το σχεδιάσει κάποιος που ξέρει την περιοχή καλύτερα τοτες και φύγαμεΝα μιά καλή πρόταση για την άνοιξη.
Βολεύει και σχεδόν όλους, μιάς και είναι στό κέντρο της χώρας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ξεκιμινάμε , Apache, Shooter045, gagarin, bulmont? Ξεναγός μας ο φωτογραφος μόνιμος κάτοικος Πετριλου
https://www.facebook.com/KonstantinosVasilakakosPhotography/
.....Άνοιξε και το κατάστημα
Θέλω να πάω στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, ακόμη και με τα πόδια!!
Αυτό που με αναστελει για εκδρομές εξωτερικού είναι ότι γνωρίζω μόνο ελάχιστα Αγγλικά, αλλιώς θα έκοβα πέρα μόνος σα τόσους άλλους ταξιδιώτες που διαβάζω εδώ.
Θέλω να πάω στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, ακόμη και με τα πόδια!!
Αυτό που με αναστελει για εκδρομές εξωτερικού είναι ότι γνωρίζω μόνο ελάχιστα Αγγλικά, αλλιώς θα έκοβα πέρα μόνος σα τόσους άλλους ταξιδιώτες που διαβάζω εδώ.
Υπάρχουν και τα μαγγελανικά για όσους γνωρίζουν τα οποία μπορεί να σου τα εξηγήσει ο φίλος ο Πάνος @Magelanos.Θέλω να πάω στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη, ακόμη και με τα πόδια!!
το κυριοτερο προβλημα ειναι το οικονομικο,μονο με κουμπαρα ολη τη σεζον,να βγαινουν οι διαμονες και ισως μερος των βενζινων.
συμφορουμιτης μας εδω μεσα εφαρμάζει τακτική κουμπαρά 2 ευρω ημερεσίως....του εχει βγει πανσωστο ...βγαζει το 80% του ετησιου ταξιδιού του στο εξωτερικό καθε χρόνο...