Η μοτοσυκλέτα ευεργετική για την κοινωνία.

maik900

Administrator
Motoparea team
Δημοσιεύσεις
27.310
Ηλικία
62
Περιοχή
Αγρινιο
Μοτοσυκλέτα
KAWASAKI ΖΧR 900 1999
MODENAS X CITE 135 2009
Όνομα
ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή
ΑΓΡΙΝΙΟ

ΗΠΑ – Πως μια ομάδα μοτοσυκλετιστών χάρισε μια εμπειρία ζωής σε ένα παιδί με μυϊκή δυστροφία​


10e68e956773093ade7df4be81a387db_XL.jpg

Αυτό είναι ο μοτοσυκλετισμός.

Πάντα είναι συγκινητικές, οι ιστορίες κοινωνικής προσφοράς των ομάδων μοτοσυκλετιστών, τις οποίες η κοινωνία παλαιότερα έβλεπε ως εγκληματικές συγκεντρώσεις, ενώ ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει αυτό το στίγμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για μία ομάδα αναβατών Harley-Davidson με το όνομα Mile Monsters, 5 από τους οποίους έκαναν πράξη το όνειρο του 9χρονου Gaven από το Texas.

Ο Gaven πάσχει από μυϊκή δυστροφία Duchenne, που πέρα από την πολύ δύσκολη ζωή που έχει ως αποτέλεσμα, μειώνει και το προσδόκιμο ζωής όσων υποφέρουν από αυτή, στα 20 ή 30 χρόνια. Ο Gaven αγαπά τις Harley-Davidson και είχε ένα όνειρο, να κάνει μία μεγάλη περιήγηση στο Texas και να επισκεφθεί όλες τις αντιπροσωπείες Harley-Davidson που θα βρει στο δρόμο του – μέσα σε 8 ημέρες! Εκεί ανέλαβαν δράση οι Mile Monsters… και έκαναν το όνειρο του παιδιού πραγματικότητα, χαρίζοντας του μία εμπειρία αξέχαστη για όλη του την ζωή.

Δείτε παρακάτω, ένα από τα teasers του μεγάλου ταξιδιωτικού, για το οποίο θα έρθει και full show, όπως αναφέρει το κανάλι των Mile Monsters. Μπράβο τους!

 
Top Bottom