R.E.H
member
- Μοτοσυκλέτα
- Royal Enfield Himalayan
- Όνομα
- Παναγίωτης
- Περιοχή
- Νίκαια
ευχαριστώ ΣαββαΚαι σε άλλα τέτοια ωραία με υγεία Παναγιώτη !
Για άλλη μια φορά καλορίζικο το εργαλείο !![]()
![]()
![]()

ευχαριστώ ΣαββαΚαι σε άλλα τέτοια ωραία με υγεία Παναγιώτη !
Για άλλη μια φορά καλορίζικο το εργαλείο !![]()
![]()
![]()

Αποστόλη, αν βάλεις και την πώληση του estrela μιλάμε για αρκετά λιγότεραMe 10k + κάτι ψιλά αγόρασες καινούριες 2 χαμηλού προφίλ μεν, μηχανάρες δε, που τα κάνουν όλα!
Την καλύτερη δουλειά έκανες...και τα ρέστα τυροπιτάκια!![]()
Ρε φίλε...όχι το estrella ρε συ!Αποστόλη, αν βάλεις και την πώληση του estrela μιλάμε για αρκετά λιγότερα
Είσαι μορφή γενικά ρε φίλε.Στη δεύτερη φωτογραφία αναφέρεσαι![]()
![]()
![]()
Σπάνιο όντως στην Ελλάδα και ειδικά στην κατάσταση που ήταν.Ρε φίλε...όχι το estrella ρε συ!
Πολύ σπάνιο κομμάτι στην Ελλάδα. Εγώ θα το κρατούσα σαν κόσμημα!
Ελπίζω να μην το σκότωσες και να έπιασες καλά λεφτά τουλάχιστον
Eισαι duracelΝαι, έφυγα το πρώι και γύρισα το βράδυ
Η Χιονάτη είναι καταπλητκική ειδικά αν αναλογιστής την τιμή τηςΒόλταρα ,απ'αυτες που μας έχεις συνηθίσει Πάνο.
Η Χιονάτη δύναμη .
Το μοτερακι αυτό έχει μεγαλουργήσει στα βέρσυς

Σε ευχαριστώ Μιχάλη, θα πέράσω κάποια Τετάρτη απόγευμαΟπως παντα περιγραφικοτατος Παναγιωτη νασαι καλα φιλε να ταξιδευεις παντα![]()

ΕυχαριστώΒολτάρα !! Μπράβο Παναγιώτη ωραίος όπως πάντα !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το μόνο που με ενόχλησε είναι ο δεξιός καρπός που δεν ξεκουράστηκε καθόλουEισαι duracel
περα απο κωλο -μεση... ειναι η συγκεντρωση, η φασαρια απ τον αερα..
15 ωρες πανω στη μηχανη ειναι αθλος
Παναγιώτη μήπως βοηθήσει ένα ΚΑΟΚΟ ή άλλο ρυθμιστήρι ταχύτητας τουλάχιστον για την εθνική ?το μόνο που με ενόχλησε είναι ο δεξιός καρπός που δεν ξεκουράστηκε καθόλου
Το ρεκόρ μου είναι 23 ώρες στον δρόμο με το Himalayan το οποιο ήταν όντως κουραστικό
Με την Χιονάτη αν είχα κάτι να ξεκουράζω τον δεξί καρπό θα είχα κατέβει ατσαλάκωτος
ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι, στο Himalayan έχω βάλειΠαναγιώτη μήπως βοηθήσει ένα ΚΑΟΚΟ ή άλλο ρυθμιστήρι ταχύτητας τουλάχιστον για την εθνική ?
κατσε βρε παναγιωτη.το μόνο που με ενόχλησε είναι ο δεξιός καρπός που δεν ξεκουράστηκε καθόλου
Το ρεκόρ μου είναι 23 ώρες στον δρόμο με το Himalayan το οποιο ήταν όντως κουραστικό
Με την Χιονάτη αν είχα κάτι να ξεκουράζω τον δεξί καρπό θα είχα κατέβει ατσαλάκωτος
όχι όλες τις ώρες αλλά τις περισσότερεςκατσε βρε παναγιωτη.
Η μερα εχει 24 ωρες...
ησουν 23 ωρες επανω σε μια σελα?????????
motoparea.gr
Και εγώ λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων όταν βρίσκω ευκαιρία δεν την αφήνω να πάει χαμένη 1-2 μέρες το μήνα με το ζόρι και αυτές όχι μαζιΠαναγιώτη απλά ζωγράφισες. Μακάρι να είχα τον χρόνο για περισσότερα χιλιομετρα κι εγω....απο Οκτωβρη ξανα
(ελπιζω να μην μας ξανακλεισουν μεσα)

Τελικά Νίκο όσο κουρασμένοι και να είμαστε ενα γειά πρέπει να το λέμε στον εκάστοτε σύντροχο, σφάλμα μαςΩραία βόλτα Παναγιώτη. Όταν σε είδα στο βενζινάδικο της shell λέω:να ένα παλικάρι με μια ωραία ταξιδιαρικη τίμια μηχανή...άραγε να είναι ο τύπος από τη motoparea που είχε πάρει μια ιδια? Χαχα