thenos
member
- Όνομα
- Θανάσης
Άμα είναι παλαιωμένο...Ζακεδα δεν εχω,θα κανει δουλεια το τσιπουρο;
Άμα είναι παλαιωμένο...Ζακεδα δεν εχω,θα κανει δουλεια το τσιπουρο;
Ο καιρος,ασχετα με το καιρου επιτρεποντος που γραφω, δεν με απασχολει οποτε δεν τον κοιταξα αφου οτι και να γινει θα την κανω Η διαδρομη και το σημειο διανυκτερευσης μπορει να αλλαξουν αναλογα την διαθεση.Οι θερμοκρασιες το βραδυ θα ειναι λιγο πανω η λιγω κατω απο τους 10 βαθμους.Πάνο, πες λίγες παραπάνω λεπτομέρειες: άσφαλτο - χώμα, αναμενόμενο καιρό κλπ.
Υπάρχει πιθανότητα να ελευθερωθώ το επόμενο ΣΚ.
Αμα του πεσει κανα καροτο τυχεροι θα ειμαστε.Η χασαπο-ταβερνα θα ειναι κλειστη το ερχομενο Σ/Κ .... με ειπε.
Αραγε ο EvangeloSKG που κουβαλαει τα extreme κατσαρολικα μαζι του θα μας πεταξει κανενα κοκκαλακι απο αρνι ?....!![]()
Αμα του πεσει κανα καροτο τυχεροι θα ειμαστε.
Δεν έχει σχεδόν πουθενά χώμα η διαδρομή αυτηΠάνο, πες λίγες παραπάνω λεπτομέρειες: άσφαλτο - χώμα, αναμενόμενο καιρό κλπ.
Υπάρχει πιθανότητα να ελευθερωθώ το επόμενο ΣΚ.
Δεν έχει σχεδόν πουθενά χώμα η διαδρομή αυτη
Sent from my A80Pro using Tapatalk
Βλέπω ΚΑΙ Βαγγελάρα στην παρέα Στέλιο!!Βραγκιανά .... για κατασκήνωση τα παιδιά .... υπέροχη διαδρομή από Δυτική Φραγκίστα με τα τελευταία 5 Κm χωματόδρομο.
Πάρε μεγαλύτερο παπούτσι χαχαχάΕσύ την έχεις σούζα, εμένα με έχει βάλει τα δύο πόδια σε μισό παπούτσι....
Sent from my A80Pro using Tapatalk
Α ωρε Στελαρα τον διωχνει το Γιαννιωτη η γυναικα δεν τον αντεχει και τον βγαζεις εσυ περα τι τραβαςΒραγκιανά .... για κατασκήνωση τα παιδιά .... υπέροχη διαδρομή από Δυτική Φραγκίστα με τα τελευταία 5 Κm χωματόδρομο.
View attachment 37339
View attachment 37342
View attachment 37346
View attachment 37347
Καλά μόνο εδώ δεν βλέπουμε ήλιο...?Ναι...ναι.... καταπληκτική βόλτα για καφέ, ιδανικος καιρός και μπράβο στον Πάνο για την ιδεα οπως και Θύμιο , Μαρινο και ... λοιπούς δηλαδη που ακολουθησαν...!
View attachment 38430View attachment 38431View attachment 38432.
Καλά μόνο εδώ δεν βλέπουμε ήλιο...?
Τι διάολο...
Εγώ βλέπω παντού το σκουτερακι και παντως καιρού χαχαα. Ρε μήπως να πάρουμε ένα όλοι μας να είμαστε και πολυθρονατοι χααχαχ. Για τυχών παρεξηγήσεις μιλάμε για x Adv χααχαχ καληνύχτα αγόρια.Α ωρε Στελαρα τον διωχνει το Γιαννιωτη η γυναικα δεν τον αντεχει και τον βγαζεις εσυ περα τι τραβας![]()
Ναι...ναι.... καταπληκτική βόλτα για καφέ, ιδανικος καιρός και μπράβο στον Πάνο για την ιδεα οπως και Θύμιο , Μαρινο και ... λοιπούς δηλαδη που ακολουθησαν...!![]()