Πανέμορφα μέρη ... Smileys drinking beer Emoticon
Γιάννης Sheffield new member Δημοσιεύσεις 52 Ηλικία 56 Όνομα Γιάννης Τσιοπελάκος 27 Αυγούστου 2019 #41 Πανέμορφα μέρη ...
Sofia member Δημοσιεύσεις 1.317 Ηλικία 45 Περιοχή Λαμία_Άρτα Μοτοσυκλέτα Honda cb500x Όνομα Sofia Περιοχή Λαμία_Άρτα 28 Αυγούστου 2019 #42 Εξαιρετικός!
karad-geo Μαθουσάλας member Δημοσιεύσεις 8.854 Ηλικία 48 Περιοχή ΑΘΗΝΑ Μοτοσυκλέτα HONDA Varadero 1000cc MK2 Όνομα ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 28 Αυγούστου 2019 #43
North_explorer new member Δημοσιεύσεις 253 Ηλικία 38 Περιοχή THESSALONIKI Μοτοσυκλέτα BMW R 1150 GS ADV Όνομα Λευτέρης Περιοχή Salonica 29 Αυγούστου 2019 #44 Γιάννης Sheffield έγραψε: Πανέμορφα μέρη ... Click to expand... Όντως , πανέμορφη γωνία της Ελλάδας !!! Sofia έγραψε: Εξαιρετικός! Click to expand... Ευχαριστώ πολύ ! Καλές βόλτες και σε σένα ! karad-geo έγραψε: Click to expand...
Γιάννης Sheffield έγραψε: Πανέμορφα μέρη ... Click to expand... Όντως , πανέμορφη γωνία της Ελλάδας !!! Sofia έγραψε: Εξαιρετικός! Click to expand... Ευχαριστώ πολύ ! Καλές βόλτες και σε σένα ! karad-geo έγραψε: Click to expand...
dim-bob new member Δημοσιεύσεις 122 Περιοχή Αίγιο 1 Σεπτεμβρίου 2019 #45 Αν και εχω μεγαλώσει σε αυτά τα μέρη διαβάζοντας τέτοια ταξιδιωτικά δεν σταματάς ποτέ να μαγεύεσαι απο τις ομορφιές της Ευρυτανίας....Περιμένω το επόμενο....!!!!! Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και εχω μεγαλώσει σε αυτά τα μέρη διαβάζοντας τέτοια ταξιδιωτικά δεν σταματάς ποτέ να μαγεύεσαι απο τις ομορφιές της Ευρυτανίας....Περιμένω το επόμενο....!!!!! Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk