User V
Μαθουσάλας member
Είσαι παλιός..... εμενα μου τρυπησε η καλτσα μου , τι πρεπει να αγορασω ? ........!![]()
Θυμάσαι τα ξύλινα αυγά για μανταρισμα καλτσών;;
Πέραν αυτού..
Είσαι παλιός..... εμενα μου τρυπησε η καλτσα μου , τι πρεπει να αγορασω ? ........!![]()
Αδυνάτισμα!Επισκευή παντελονιού. Τι μου προτείνετε παιδιά για αυτό. Πίσω μέρος αδιάβροχου. Είναι καλό και δεν μου πάει να το πετάξω
![]()
Αδυνάτισμα!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το σακουλάκι έχει αδιαβροχοποίηση η είναι σκετο πλεχτο νάυλον;Σακουλάκι αποθήκευσης παντελονιού (από το ίδιο υλικό) και κιτ κολλήματος από την βάρκα. Έπεται συνέχεια.
![]()
απλο σακουλακι μεταφορας ειναι Μητσο, απο το ιδιο υλικο με το πεντελονι.Το σακουλάκι έχει αδιαβροχοποίηση η είναι σκετο πλεχτο νάυλον;
Αρκεί η προσπάθεια, μην λές όμως ότι δεν τόπαμε...Όλες οι προσπάθειες απέτυχαν.:( Ευτυχώς αναίμακτα από λ7 Η μόνη κόλα που έκανε κόπος καλύτερη δουλειά ήταν των υδραυλικών και σιδερώνοντας τι. Το χαμηλό κόστος αντικατάστασης βάζει τέλος στις προσπάθειες.
Χαλαλι τη επιμονη σου στελιο η δουλεια εγινε βλεπω ποσο θα κρατησει μονο :):)εκνευριστικα και πισμοσα. το χειμωνα θα των βγαλη.
![]()
![]()
![]()
και 5 να κρατηση μια χαρα ειναι. για το κρυο το φοραω περισοτερο. και με ο ευρω υλικα.Χαλαλι τη επιμονη σου στελιο η δουλεια εγινε βλεπω ποσο θα κρατησει μονο :):)
ακριβος. μην ξεχαστο μονο και βαλω ασπρο σωβρακο.Εγώ είμαι πάντα υπέρ της επισκευής. Όσο πάει. Έχουμε μια υπερκαταναλωτική μανία να πετάμε πράγματα.
Μια χαρά Στέλιο![]()

'Οχι ΔΕ θα γράψω..το πρωτο σττερεωμα στο σκισιμο, λοκο..
kAρχηγου αποντος ... ........ μου φενετε εχεις παρη τα πρωτεια απο την Πατρα.'Οχι ΔΕ θα γράψω..
Μη με πιέζετε..
Είπαμε δε γράφωωωωωωωω...k

Εσύ τα γράφεις...Aρχηγου αποντος ... ........ μου φενετε εχεις παρη τα πρωτεια απο την Πατρα.![]()

fgh
Η παρέα με τα υψηλά κλιμάκια σε αλλοτρίωσε'Οχι ΔΕ θα γράψω..
Μη με πιέζετε..
Είπαμε δε γράφωωωωωωωω...k
Μετά απο 12 έτη μετριας χρήσης ,ξεκολλήσε ο πάτος από τα ένα μποτάκι tcx.Δεν έχει σχέση με την ποιότητα, απλά όπως καί με τα ορειβατικά, στεγνώνει η κόλλα και θες καινούργια κόλληση + - πατους .Εγώ είμαι πάντα υπέρ της επισκευής. Όσο πάει. Έχουμε μια υπερκαταναλωτική μανία να πετάμε πράγματα.
Μια χαρά Στέλιο![]()
Μετά απο 12 έτη μετριας χρήσης ,ξεκολλήσε ο πάτος από τα ένα μποτάκι tcx.Δεν έχει σχέση με την ποιότητα, απλά όπως καί με τα ορειβατικά, στεγνώνει η κόλλα και θες καινούργια κόλληση + - πατους .
Με έξι ευρώ (αντί 120) έτοιμος!
Απορώ γιατί δε ραβουν τη σόλα. Ίσως επειδή θα ήταν αδύνατη η αλλαγή φθαρμένου πατου...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk