Giorgos-Patra
well know member
- Περιοχή
- Πατρα
- Μοτοσυκλέτα
-
VSTROM DL 650
YAMAHA A 100
- Όνομα
- Γιώργος
- Περιοχή
- Πάτρα
Μπράβο παλικάρια πάντα τέτοια !!!
Καλή επιτυχία Άγγελε !Είμαι εδώ και κάνα μήνα στη Σερβία στη διαδικασία προετοιμασίας ενός MotoCamp εδώ ..... (η οποία ευελπιστώ πως θα στεφθεί από επιτυχία αν και έχω σαλτάρει λίγο με μάστορες και διαδικασίες ...... ). Γι αυτό και εκτός συχνότερης επαφής τώρα τελευταία.
Βιντεάκι Σάββα;Τρίτη 21 Ιανουαρίου Σωτηρίου Έτους 2020
Ο σχεδιασμός της βόλτας προέβλεπε να δούμε τα αξιοθέατα της Αρχαίας Τροιζήνας και να κάνουμε τον γύρο των Μεθάνων μη παραλείποντας βέβαια κατά το δυνατόν και τα εκεί αξιοθέατα.
Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να κάνουμε τη βόλτα Σαββατοκύριακο προκειμένου να μπορέσουν και άλλοι-ες σύντροχοι-ισες να ακολουθήσουν μιας και βασικό μέλος της παρέας δυστυχώς λόγο εργασίας μπορεί πλέον μόνο καθημερινές.
Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έγινε με βάση ΑΥΤΟΝ (λινκ) ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.![]()
Μπορείτε να τον ακολουθήσετε όσοι τυχόν επιθυμείτε να δείτε ότι είδαμε.
Το πρωί λοιπόν αφού συναντηθήκαμε νωρίτερα εγώ και ο Βαγγέλης στην Αθήνα βρήκαμε τον Δημήτρη να περιμένει στο χώρο σταθμεύσεως προ των διοδίων Ελευσίνας με το υπέροχο ολοκαίνουργιοτου (καλορίζικο και πάλι, άπεφτο και αγρατζούνιστο με άπειρα όμορφα ταξιδιωτικά χιλιόμετρα ).![]()
Πάνοπλος και έτοιμος για την δροσούλα που θαρχόταν !
![]()
Βασικός ύποπτος όμως έλειπε....![]()
Καλαμπουρίζοντας περιμένουμε και έρχεται και ο καθυστερημένος πλέον του ακαδημαϊκού τετάρτου....![]()
![]()
Αφού συμπληρωθήκαμε, σημειώσαμε στο απουσιολόγιο κλπ τραβάμε μέσω εθνικής να κερδίσουμε χρόνο για Επίδαυρο και σταματάμε στο Στορκ τελικά για καφέ μιας και νωρίτερη επικοινωνία με το Αγνάντι πούγινε από τον Βαγγέλη μας ενημέρωσε ότι δυστυχώς ήταν κλειστό.
Υπέροχος καιρός, θέα , άντε να ξεκολλήσεις και να συνεχίσεις....
![]()
![]()
Έπρεπε όμως αν δεν θέλαμε να μας πιάσει νύχτα βαθιά να ξεκινήσουμε.
Έτσι τραβάμε για την πρώτη προγραμματισμένη στάση μας στον ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟ ΨΗΦΤΑΣ (λινκ).
![]()
![]()
Για να ξέρουμε τι βλέπουμε μιας και εμένα δεν με ενοχλεί η μπαγκαζιέρα πουθενά και χωράει πράμα, σκέφτηκα να τυπώσω αντίστοιχες πληροφορίες και όταν τις βγάζω πετάει το κορυφαίο ο Θοδωρής .....: ΑΜΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ....![]()
Μετά το ξελίγωμα στα γέλια ανεβήκαμε στο παρατηρητήριο και διαβάστηκε η ...ύλη του διαγωνίσματος....![]()
![]()
![]()
![]()
Συνεχίζεται...
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια!
Γιατί δεν σηκώσατε το drone πάνω από το ηφαίστειο;