Ταξιδευτής
new member
Καλημέρα συναγωνιστές.
Για το ερχομενο ΣΚ προβλεπεται λιακάδα και 25άρες και ψήνομαι από καιρό να ανέβω στην Παύλιανη να απολαύσω πεζοπορική βόλτα στο πανέμορφο πάρκο της Παύλιανης και μετά καφεδάκι/γλυκό στο εξίσου πανέμορφο καταφύγιο της Οίτης.
(Τώρα αν βρεθεί και κανένα μπριζολάκι στο δρόμο μας, ε, κάτι θα κάνουμε και για αυτό!
)
Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό. Είτε Σάββατο είτε Κυριακή ειναι οκ για εμένα (με ελαφρά προτίμηση στο Σάββατο)
Αν υπάρχει διάθεση να συνταξιδεψουμε μια απο τις δυο μέρες ρίψατε μήνυμα εντός. (και πείτε για πότε προτιμάτε!)
Για το ερχομενο ΣΚ προβλεπεται λιακάδα και 25άρες και ψήνομαι από καιρό να ανέβω στην Παύλιανη να απολαύσω πεζοπορική βόλτα στο πανέμορφο πάρκο της Παύλιανης και μετά καφεδάκι/γλυκό στο εξίσου πανέμορφο καταφύγιο της Οίτης.
(Τώρα αν βρεθεί και κανένα μπριζολάκι στο δρόμο μας, ε, κάτι θα κάνουμε και για αυτό!
)Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό. Είτε Σάββατο είτε Κυριακή ειναι οκ για εμένα (με ελαφρά προτίμηση στο Σάββατο)
Αν υπάρχει διάθεση να συνταξιδεψουμε μια απο τις δυο μέρες ρίψατε μήνυμα εντός. (και πείτε για πότε προτιμάτε!)

...........................................................................................................................................................
εγώ θέλω φάει κανονικό.... Με βλεπω με γαλέτες και κονσέρβα swan.......