Δυστυχώς έχει παρατηρηθεί κι Ελλάδα.Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!
Την υγειά μας να έχουμε να ευχαριστιώμαστε τις βόλτες μας!!!
Η ανάκληση όντως αφορά τα φρένα και, αν και δεν έχει παρατηρηθεί σε κάποιο μηχανάκι εδώ στην Ελλάδα, είναι πάρα πολύ σοβαρή!! Δεν παίζεις με τα φρένα.
Μες τη μέρα θα πάρω την ΚΤΜ εδώ στην Κρήτη να κλείσω ραντεβού.
Καλοριζικο λοιπον .....!![]()
.... αλλη μια φορα λοιπον και τωρα που το αποκτησες , καλες βολτες να'χεις και να το ευχαριστηθεις.
Μούνος, να το χαίρεσαι μέχρι να το λιώσεις...Χθες έκανα την πρώτη μικρή βόλτα με το πορτοκαλί! Δύο ωρίτσες σε ορεινά κλειστά περάσματα στην ανατολική Κρήτη.
Η βόλτα ήταν λίγο αγχωτική, θέλουμε το χρόνο μας να γνωριστούμε με τον πορτοκαλί γρύλο!! Αυτός μου φώναζε πήγαινέ με γρήγορα αλλά εγώ αδυνατούσα να ακολουθήσω ( είναι και αυτή η ανάκληση που πρέπει να γίνει..)
Σε ανοικτό δρόμο είναι απολαυστικό!! Η ζελατίνα δημιουργεί buffeting που πρέπει να λυθεί.
Δεν έχω πάει off road προς το παρόν.
Κατανάλωση, σύμφωνα με το trip computer, 4,1/100 WTF!!???
![]()
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Πολύ όμορφο ,να το χαρείς και να ταξιδέυετε πολύ όμορφα μαζιΧθες έκανα την πρώτη μικρή βόλτα με το πορτοκαλί! Δύο ωρίτσες σε ορεινά κλειστά περάσματα στην ανατολική Κρήτη.
Η βόλτα ήταν λίγο αγχωτική, θέλουμε το χρόνο μας να γνωριστούμε με τον πορτοκαλί γρύλο!! Αυτός μου φώναζε πήγαινέ με γρήγορα αλλά εγώ αδυνατούσα να ακολουθήσω ( είναι και αυτή η ανάκληση που πρέπει να γίνει..)
Σε ανοικτό δρόμο είναι απολαυστικό!! Η ζελατίνα δημιουργεί buffeting που πρέπει να λυθεί.
![]()
Να τη χαιρεσαι τη κοπελα και να της κανεις ωραιες βολτεςΧθες έκανα την πρώτη μικρή βόλτα με το πορτοκαλί! Δύο ωρίτσες σε ορεινά κλειστά περάσματα στην ανατολική Κρήτη.
![]()