Δεν βλέπεις παραπάνω; θα έρθουν τα σκλιά, κ άλλους θέλεις ;;χεράκια δεν βλέπω να σηκώνουμε κι ανησυχώ!!!
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν βλέπεις παραπάνω; θα έρθουν τα σκλιά, κ άλλους θέλεις ;;χεράκια δεν βλέπω να σηκώνουμε κι ανησυχώ!!!
εγώ με τα σκλια, είμαι καλυμμένος!!!!Δεν είχες παραπάνω; θα έρθουν τα σκλιά, κ άλλους θέλεις ;;
Με αυτα που τα εχουνε δεμενα αν τα αμολησουμε θα γινει χαμοςΕκ πείρας ,τα σκλιά θα είναι τουλάχιστον άλλα τοσα
Μου φαινεται οτι δεν εχεις φαει μοσχαρισια στα καρβουνα γι αυτο ασχολεισαι με τους καφεδες.Ε ρε κάτι καφεδάρες σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας........
Ε ρε κάτι καφεδάρες σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας........
Είναι νωρίς να πω ακόμα....
Μα και συ.......λες κάτι πράματα.....Πες την αληθεια...μολις ειπα για την μοσχαρισια αρχισες να το σκεφτεσαι?
Μου ξεφευγουν.Μα και συ.......λες κάτι πράματα.....
Ε ρε κάτι καφεδάρες σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας........
Δοτσικό είναι!Ποιο χωριό είναι ??μου θυμίζει Δοτσικο
Δοτσικό είναι!
Με το που θα μας δει , θα φέρει εξορκιστές!Κατι καταλαβα στο καφενείο αριστερά επανω είχε γίνει πανικός σε μια εξόρμηση....ο μαγαζάτορας δεν προλαβαινε να φέρνει τσιπουρα και μεζεδες ..κάπου 30 άτομα ειμασταν....
Θα συμφωνήσω μεσιέ και εκτός απροόπτου κι εγώ μέσα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειώσω πως κατά πάσα πιθανότητα θα αναχωρώ με τα αθηναϊκά γκρουπ από εδώ και στο εξής. Έχω καιρό να γράψω στην ομάδα λόγω αναζήτησης και εύρεσης εργασίας αλλά και μετακόμισης εκ της Αθήνας. Κόμπρες Αθηναίοι τσακώσατε το σκλι το ένα. Για να σας δω τώρα...Εκ πείρας ,τα σκλιά θα είναι τουλάχιστον άλλα τοσα
Άντε ντε να σε δούμε σε καμια τοπική εξόρμηση!Θα συμφωνήσω μεσιέ και εκτός απροόπτου κι εγώ μέσα. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειώσω πως κατά πάσα πιθανότητα θα αναχωρώ με τα αθηναϊκά γκρουπ από εδώ και στο εξής. Έχω καιρό να γράψω στην ομάδα λόγω αναζήτησης και εύρεσης εργασίας αλλά και μετακόμισης εκ της Αθήνας. Κόμπρες Αθηναίοι τσακώσατε το σκλι το ένα. Για να σας δω τώρα...
![]()