Μπράβο ρε παιδιά καλά χιλιόμετρα να έχετε..... Ελπίζω από Οκτώβρη να πάμε καμιά βόλτα γιατί ο Σεπτέμβριος με μαμησε... Λαστα υπέροχο χωριό....

Είμαι σίγουρος ότι θα πας μόνο για την γενοκτονία τις προβατιναςΑντε νεοι μου!!Κανονιστε να το δρασκελισουμε κι εμεις μαζι σας τη επομενη φορα!!

Τί θα πάρεις?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι ένα ωραίο μελαχρινάκι που θα ήθελα να το "πάρω" μια βόλτα.... αλλά τελικά το μόνο που θα πάρω είναι το μοτόρι μου πίσω αφού κάθετε εδώ και 2 μήνες στο γκαραζ και εγώ μαζί του... αλληλοκοιτιώμαστε ..... αυτή παρκαρισμένη και εγώ "κουλός".
Γουρουνοπουλα βρε στη Πελοποννησο!!!!!!!!!Είμαι σίγουρος ότι θα πας μόνο για την γενοκτονία τις προβατινας![]()

Γουρουνοπουλα βρε στη Πελοποννησο!!!!!!!!!
Α, και ειμαι εγκρατης!!!!!!![]()

Ναι και εγώ εγκρατής είμαι σαν και εσέναΓουρουνοπουλα βρε στη Πελοποννησο!!!!!!!!!
Α, και ειμαι εγκρατης!!!!!!![]()

Κι ολη η Αρκαδια...για να ξες!!!!Γουρνοπούλα ???!!! Καλαμάτα και περίχωρα Μεσσηνίας όνλυ...!!!.![]()
Θυμάμαι για την επέμβαση ,αλλά έτσι όπως το έθεσες νόμιζα ότι ζαχαρωνες καινούργιο μοτόΕίναι ένα ωραίο μελαχρινάκι που θα ήθελα να το "πάρω" μια βόλτα.... αλλά τελικά το μόνο που θα πάρω είναι το μοτόρι μου πίσω αφού κάθετε εδώ και 2 μήνες στο γκαραζ και εγώ μαζί του... αλληλοκοιτιώμαστε ..... αυτή παρκαρισμένη και εγώ "κουλός".
Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι έκανα μια επέμβαση στον ώμο, η οποία με έχει αφήσει "κουλό" και ελπίζω σύντομα να μπορέσω να ξανακαβαλήσω...... ελπίζω....![]()

Δεν θα εχει φασολαστα φετος ;)Ούτως η άλλως θα μαγειρέψω την φασολάδα στην Λαστα εφετο, είμαι στην ομάδα των σεφ ,δεν ήρθα σημερις διότι πήγα στο εξουσιοδοτημένο να δούμε γιατί μου ανάβει το λαμπάκι του abs, θέλω να πιστεύω ότι το πρόβλημα λύθηκε ειδάλλως θα με ακούσουν μέχρι την Iwata...

29 σεπτεβριου ειναι η ετησια φασολαδα φετοςΔώσε ημερομηνία Μάνο.
Δροσιά έχει εκεί πάνω οπότε μια χαρά!29 σεπτεβριου ειναι η ετησια φασολαδα φετος