SHOOTER045
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
- Μοτοσυκλέτα
- GLX 90
- Όνομα
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- Περιοχή
- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Βάλανε ντεπόζιτο από super tenere?
Τα άλλα τα μόρια θα είναι οκ??? Η θα τρέχουμε αχχαχαΩστόσο η άνεση ακόμη και στα 120 - 130χ.α.ω είναι υποδειγματική για μονοκύλινδρο. Στην σέλα, δεν φτάνει κάποιος κραδασμούς, ούτε καν στα μαρσπιέ ή στα χειριστήρια, και πραγματικά, μπορείς να κινείσαι για ώρα άνετα, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις θέση στα μαλακά σου μόρια για να ξεπιαστείς - οι παλιοί, γνωρίζουν!
Διαθέτει 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων, με σωστή κλιμάκωση και κατά την οδήγηση, δεν σου λείπει η 6η σχέση. Το καταλαβαίνεις όταν κοιτάς την ένδειξη στην οθόνη και πάραυτα, μπορείς να ξεπεράσεις με σχετική άνεση τα 170χ.α.ω., φτάνοντας και τα 175 σε δρόμο με ελαφριά κλίση.
Μεγάλη αγάπη αλλά όχι μοναδική υπάρχουν και άλλες
Να σου πω την αληθεια καθολου δε θα με χαλαγε μια βολτα με busa

Πήγαινε και δειξ'τους την άδεια από το πλοίο.Να σου πω την αληθεια καθολου δε θα με χαλαγε μια βολτα με busa
Αλλα δεν εχω διπλωμα![]()
θα μου κρεμασουνε κουδουνια ρεΠήγαινε και δειξ'τους την άδεια από το πλοίο.
Το ίδιο είναι

Το 'χω ξαναπεί .
Για τα σημερινα δεδομενα ειναι αδειο απο ηλεκτρονικα και φουσκωμενο στην τιμηΤο 'χω ξαναπεί .
Για μηχανάκι του 2022 χωρίς κορνερινκ abs και 17plus χιλιάρικα να το κρατήσουν αυτοί.
Χωριά που δεν έχει ηλεκτρονικές αναρτήσεις.
Τρεησερ GT θα λένε (εκεί στη ηονδα) και θα κλαίνε
Και μένει και ένα 3χιλιαρο να γυρίσεις και τας ευρωπας Τούμπα.
Τα λέω καλά;
Ρε φίλε ,τουριστικό μηχανάκι χωρίς έστω κορνερινκ?Για τα σημερινα δεδομενα ειναι αδειο απο ηλεκτρονικα και φουσκωμενο στην τιμη

Οχι παλικαρμ μη συγχιζεσαι Να παρεις ΣυζυκιΡε φίλε ,τουριστικό μηχανάκι χωρίς έστω κορνερινκ?
Τι γύφτοι είναι αυτοί ,έβαλαν άλλη imu 3 αξόνων κι όχι αυτή της αφρικα .
Σταδι@λα συγχιστηκα βραδιάτικα![]()

Χαζα-χαζα το νέο 1050 με βαλίτσες (το καλό το xt) έχει 15μισο φίλε.Οχι παλικαρμ μη συγχιζεσαι Να παρεις Συζυκι![]()
Εδω σε εχω Δες και να φανταστεις εγω του το προτεινα να το παρει και τωρα το δινειΧαζα-χαζα το νέο 1050 με βαλίτσες (το καλό το xt) έχει 15μισο φίλε.
Γιατί το δίνει;Εδω σε εχω Δες και να φανταστεις εγω του το προτεινα να το παρει και τωρα το δινει![]()
Η αυτο η στριμουρα λογο δουλειαςΓιατί το δίνει;
Δεν κούμπωσε;
Γειτονας ο Γιωργος, διπλα-διπλα τα μαγαζια μας. Αν θες κατι φωναξε.Γιατί το δίνει;
Δεν κούμπωσε;